Jak se pozná, že jde o únavový syndrom? Že nejde třeba o lenost, nebo momentální nechuť ke všemu následkem deprese, nebo špatného počasí?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Elk, hanulka11, suaeda před 4796 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vedle únavy se mohou objevovat i další příznaky. K těm obvyklejším projevům patří především migrující bolesti svalů a kloubů, migrující bolestivě vnímané parestezie a poruchy paměti a kognitivních funkcí. K těm méně obvyklým projevům patří například závratě a poruchy rovnováhy, nekvalitní spánek, který není následovám osvěžením, neschopnost prožívat radost (ahedonie), bolest v krku, citlivost krčních a podpažních uzlin a ponámahová malátnost.[
Zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Chronick%C3%BD_%C3%BAnavov%C3%BD_syndrom
0 Nominace Nahlásit |
Je to 10 let kdy jsem měla jít na jeden zákrok ,ale stále jsem měla vysokou sedimentaci, po mnoha a mnoha odběrech krve se zjistilo, že trpím únavovým syndromem . Lékař se divil, že jsem si nestěžovala na únavu a bolesti, změny nálad, byla jsem ospalá již během odpoledne , často mě bolely klouby . Nejsem ten správný typ fňukala, měla jsem opravdu hodně práce a přepínala jsem se a tak jsem vše sváděla na pracovní vypětí.
Trvalo hodně dlouho než jsem mohla zákrok podstoupit, než jsem se jakž takž srovnala, i když ne úplně navždy .I po těch letech se to ozve. Nemoc se ráda vrací a jak mi radí lékař – vše chce své a také hodně odpočívat.A toho se držím .
Myslím, že ale každé tělo to dá vědět jinak .
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |