Já ano, ale asi na 30 minut:-D a byli jsme zrovna v Chorvatsku, mamka byla protivná a pořád mě z něceho v ten den obviňovala a tak jsem odešla, trochu jsem se prošla, ale jak jsmem přišla do hotelu tak tam mamka nebyla, protože mě šla hledat, naštěstí jsme se shledaly a jelikož jsem byla jedináček o, kterého se mamka pořád bojí tak jsem z toho neměla ani problém;-).
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? suaeda, bolak, briketka10, Adusss před 3359 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jo z trucu jsem jednou večer zalezl do zahradního domečku na kola a nářadí a čekal či mě budou hledat
4Kdo udělil odpovědi palec? suaeda, anonym, bolak, briketka10
před 3359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Bylo mi asi osm let a jednou u prarodičů na vesnici nás společně ze stejně starou sestřenicí dost vypeskoval děda starý voják z 1. světové. Utekli jsme do lesa rozhodnutí, že tam nějaký čas pobudeme. Nakonec jsme tam byli jen asi 2 hodiny. Bábrle nás ani nehledala, jednak se dříve o děti tak nikdo nestrachoval a také nehrozilo žádné nebezpečí jako dnes. Na ústup nás donutil hlad. Co si pamatuji tak nic z toho nebylo.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, anonym
před 3359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy nebyl důvod.
A to, že mamka nemá pořád dobrou náladu, je někdy protivná a obviňuje
tě z něčeho není důvod k útěku ale k tomu, abyste si spolu
promluvily.
0 Nominace Nahlásit |
príliš nebezpečné…takže nie
ReHu: odkedy má rodič právo ventilovať sa na dieťati? všeobecne, odkedy má svojprávna dospelá osoba právo ventilovať sa na hocikom nevinnom a navyše slabšom (už vidím tých, ktorí by sa ventilovali na silnejšom…)?!
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nebyl k tomu důvod.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |