Filip84

Uvítali byste nižší limit otázek na den a uživatele?

V současném systému je to nastaveno tak, že jediné reálné omezení počtu otázek na den má registrovaný uživatel – může za den položit 3 otázky. Už pokročilý uživatel jich může položit 25, no a pak to stoupá až ke zlatýmu, který žádný limit nemá.

Otázka je, jaký má smysl, aby tu někdo pokládal 25 otázek za den? Dokážete si představit uživatele, který bude s to položit 25 smysluplných, propracovaných otázek za den (a ano, i při vědomí toho, že není otázka jako otázka, tj. některé otázky mohou být užitečné, srozumitelné, a přitom jejich zpracování zabere jednotky minut – půjde však spíše o výjimku!)? Já, jaksi, nikoli.

Kdyby, náhodou, někdo limity uživatelů neznal, najde je tady: https://www.od­povedi.cz/napo­veda/bodovani

Limity jsou nastaveny tak, že podporují trollení. Já netvrdím, že samotné omezení počtu otázek zabrání trollení, samozřejmě, že nezabrání. Ale pokud by měli i slaboduší uživatelé, nebo spíš užyvatelé, že?, limit, řekněme, 3, nebo spíš 5 (ale to číslo je vcelku nepodstatné, pouze illustrativní), nebo tak něco, otázek na den, tak s velkou pravděpodobností by si rozmysleli, co sem střelí, a když ne: pět yntegrovaných a ynteligentních dotazů se snese, než „tapeta“ přes celou stránku.

Já se, totiž, obávám, že tvůrce systému ani netušil, jak na tom někteří jedinci jsou, že jsou opravdu s to tady trávit, některé dny (a někteří i téměř pořád, že, jyřýk🤪, třeba? 🤦‍♀️), prakticky veškerý volný čas, a když se k tomu přidají určité, kulantně řečeno, osobní disposice a indisposice, výsledek se dostaví.

Omezení počtu otázek – já nevím, napadá mne třeba na 2, 4, 6, 8 a 10 (registrovaný až zlatý, ale to číslo je opravdu jenom illustrativní!) – by mohlo přinést harmoničtější a snesitelnější prostředí pro většinu.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1 dnem Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Je mi to Wurst!

Někteří si pletou pojmy s dojmy.
S blbem nic nenaděláš, bude si mlít svou…
O každém „prdu“, myšlence, domněnce, některých
uživatelů, vědět nepotřebuji, ale prostě to sem „hodí
do placu“.
Zřejmě nemají s kým prohodit slovo a probrat své
„hluboké myšlenky“ a trollení.
Nejsou schopní psát si do deníčku a píší sem.
I ty své nesmysly. Pro jednoho nutnost, pro jiného zábava…
závislost.
No, nikdo není dokonalý
a „Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.“
Trpělivost také má své meze, pak může nastoupit,
ještě ignorace 😉

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Drap

Ne.

V ničem by mi taková úprava nepomohla, je mě to jedno.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Ano.

Pokud by zde padaly jen smysluplné dotazy, tak jejich počet není důležitý. Za stavu, který panuje zde nyní, bych umožnil pouze jeden dotaz denně. Skutečný tazatel by to neřešil, protože sem zavítá náhodně, nebo jednou za čas. No a od těch „chrličů“** zbytečných, nesmyslných až hloupých otázek by byl klid.** A prostředí by pak bylo příjemnější.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Ano.

Hned z první se mi vybavily Rokiovy tapety, muehehehe… 😮 😕
Tvůj nápad je zajisté rozumný, ale naráží na jednu ZÁSADNÍ překážku. A tou je nezájem a neochota správců tohoto webu COKOLIV dělat. Víš jak to chodí, přes veškeré „dobré úmysly“ se nakonec ocitneš v situaci „dávat a JEŠTĚ PROSIT“ – tohle se prakticky VŽDY ve výsledku obrátí PROTI TOBĚ.
Každopádně pokud jde jen o můj názor, jsem PRO (viz Rokio).

BTW – Na souseda Sodovku (ať má či nemá Škodovku) prdím, chci TUČŇÁKA! A to i v případě, že by měl ve stodole „Skoda Henlein!“ 🙂 https://www.y­outube.com/wat­ch?v=sa8sllg5KI­U&ab_channel=plne­nevevercihlavy

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Je mi to Wurst!

Je mi to Wurst!!!

0 Nominace Nahlásit

Syd

Ano.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Ne.

Troll.

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Je mi to Wurst!

To že člověk má limit 25 ještě neznamená, že jej využije. A když nemá limit, neznamená to, že bude celý den jen vymýšlet debilní otázky. Popravdě nenapadá mně situace, kdy bych cítil potřebu položit více než 3 smysluplné otázky během dne. Na druhou stranu nemohu tuto situaci ani vyloučit.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Filip84

aliendrone: Nemáš tak úplně pravdu, málo tu chodíš, pak Ti některý nuance utečou.

V principu, tak jako v sumě, pravdu máš: hází na to tady velký bobek. Ale občas něco změní – třeba změnili to, že se nahlášením už otázka / odpověď neskrývá, přidali možnost odpovědi od AI bazmega atp.

Zrovna tohle, že se limit otázek změní – třeba – na 1–2–3–4–5 (nebo 2–4–6–8–10, to přesné číslo je opravdu nepodstatné, ovšem 10 už mi přijde hodně, vlastně i těch 8), ze současných 2–25–50–200-neomezeně, je úprava poměrně jednoduchá, a tedy i možná …

zjentek

Aliene, „dávat a JEŠTĚ PROSIT“ platí VÝHRADNĚ pro nenažrané, kteří teprve MAJÍ či někde při začátcích „čehosi“ již MĚLI např. „jinou, vlastní představu“. Pro férové jedince, rovné, kteří ale nejsou nenažraný, však NIKDY A NIC PODOBNÉHO (!) NEPLATÍ, nemůže platit!

(BTW už z meritu věci se filip v situaci „dávat a ještě se prosit“ ocitne často, neřkuli se ta situace stane jeho žitím pouze jaxi logicky s tím rozdílem, že jeho tam nedovedou dobré úmysly, či nedej bože skutky.)

plebs

Nejlepší jsou borci kteří nedávají žádné otázky jenom kritizují rejpají příp. vyhánějí momentální osoby, jak pravila dáma o Otíkovi.

elkon

plebs – přesně jsi ukázal proč jsi plebs, neboli jednoduchý člověk. Protože jsi vůbec nepochopil o co jde. Není žádná povinnost sem dávat jakékoli otázky. Člověk, který má všeobecný přehled, nepotřebuje kamkoli pokládat nesmyslné otázky. Ale také zde není Hydepark, kde každý plácá co jej napadne. Ty patříš samozřejmě k těm, co zde svou „inteligenci“ také předvádí v bohaté míře i když zrovna „netapetuješ“.

Filip84

elkon: Jako v tom směru, který naznačuješ jistě, ale je tu ještě jeden rozměr: administrace potřebuje taky něco žrát, ergo potřebuje prodávat reklamu, tedy, potřebuje návštěvnost, a proto činnost. V tomto směru by byl jeden málo.

Filip84

zjentek🤪: Ano, víme, že jsi Troll – nemusíš to psát, opravdu není potřeba. 😅

Nepředpokládám, že by „baroni“, a jiní „tapetáři“, byli pro, opravdu ne. 🤪🤓

zjentek

..Troll!

Nový příspěvek