Banan93 – hluboká úcta, my s kamarády na vyjízďce zkusili pouze variantu přehodit ruce, a ze šesti případů do dopadlo šestkrát blbě, volant, to je už pro mě sci-fi:-)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Odpovědi.cz
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym před 3282 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jojo,je to dávno a hubu jsem si rozbil.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 3282 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jo nedávno jsem vezl dvoukolák s listím ze zahrady a jednou rukou řídil kolo a potřeboval jsem na chvíli tou levou rukou chytit za jizdy řidítka napravo :D okamžitě jsem musel „ťapkat“ nohama abych to vůbec ustál :D
jako malej jsem měl kolo s volantem to bylo na pády mnohem bohatší
Upravil/a: BANAN93
0
před 3282 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ne ,ale znám jednoho frajera ten umí s fixkou jezdit stylem, že sedí na řidítkách a šlape. A vzhledem k tomu že to je fixka tak jede vlastně dopředu, u normálního kola by musel jet pozadu.
0
před 3282 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Měla jsem nalevé straně ocelové mého bicka stupačky, takže jsem mohla řídit kolo i jednou nohou a jezdit po zadním taky jo.
Upravil/a: anonym
0
před 3282 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na kole ne, ale Mopedu ano. No, ale raději takto neblbnout. U mě to bylo, protože mi sakramentský bolela ruka a ta druhá méně.Jízda jen dokopce. Je to skutečně umění v mozku přehodit myšlení. Věřte, jde skutečně moc špatně.
0
před 3282 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zkoušel jsem na kole různé věci, ale tohle ne. nakonec mám z kola po těle dost známek z jeho používání 😁
0
před 3282 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8230 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |