Doplňuji:
Když neslzíte, ale škrábe to v krku a sliznice vám otečou – co
to je?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, annas před 4390 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
zkousel jsem na sobe elekricky paralizer reknu vam zadna slast …ale kdo to nezkusil ten to opravdu neoceni … 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Slzákem mi stříknul příslušník VB ze vzdálenosti 50cm rovnou do očí. Dva týdny jsem měla potíže a dodnes na to nelze zapomenout.
0 Nominace Nahlásit |
Jojo , zakusil jsem i pepřový sprej i palaryzátor o síle 1 000 000 voltů , a pepřák ten tzn. tekutá střela což by měl být nejúčinější , ale popravdě pepřák je jako by jste měla záchvat , nemůžete dýchat otevřít oči absolutně nejde a škrábe vás celé tělo ( teda pokaď se tam dostal ) a oproti tomu palaryzér je jak kdyby vás přestalo z ničeho nic poslouchat tělo a cítíte jen zatnutý svaly , ale popravdě i když působení pepřáku u mě bylo asi tak dvě hodiny než se dalo říct jo sem OK a u palaryzéru jen tu danou chvíli , radši bych byl zasazen pepřákem protože to je mírnější i když o to delší bolest , ale osobně bych na obranu používal pepřový popřípadě slzny prej/plyn ,
BTW : oboje jsem zkusil ze své vlastní vůle z partou kamarádů abychom
věděli právě jejich následky …
Jinak pepřák i slzák dostanete z očí jedině mlékem když použijete jak
píše " AnnaH " vodu ( což si buďto nepamatuje nebo to někde špatně
přečetla ) tak ucítíe větší bolest než způsobí samotný sprej ,
stejně jak když sníte například chilli papričku .....
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi jsem dostala pepřák od bráchy k Vánocům, druhý brůdr byl zvědaj a když si ho prohlížel, tak „na zkoušku“ ho stříknul po pokoji…ještě několik hodin potom v pokoji všichni slzely
0 Nominace Nahlásit |
slzný plyn…jako u krájení cibule…nepříjemné…ale neškodné (nemechává trvalé následky) jde umýt vodou…ale i to štípe…štípání vydrží tak 15 min.
0 Nominace Nahlásit |
Byl to snad nějaký slzný sprej a stalo se to přesně 21.8.1969 v Celetné ulici, když jsem šla z práce domů. K tomu ještě nakládačku dlouhým bílým pendrekem, takže jsem měla ještě dlouho obrovské modřiny. Dokonce jsem v první chvíli myslela, že mám přeražené kyčle. Můj „vztah“ k normalizaci to jen upevnilo…
0 Nominace Nahlásit |
Slzák určitě – není to nic příjemného, smrdí i z oblečení a
skutečně se slzí.
Ale nejčastěji jsem paralyzován životní partnerkou – zpravidla když se
vrátí z nákupů.
Doplňuji:
Slzák a pepřák je proti tomu jen polechtání sliznic.
Upravil/a: venkovan
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4621 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1650 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |