Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Drap, aliendrone, Gonfaloniér před 2136 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Hmmm, v kufru auta vozím dokonce náhradní boty pro tento případ! Tak co myslíš? ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Nejednou. Na venkově to neni nic až tak nezvyklého.
5Kdo udělil odpovědi palec? peterd108, aliendrone, Malvína, Gonfaloniér, Complex
před 2136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mockrát. Jednou to bylo obzvláště velkolepé, když jsem vběhnul do čerstvého kravince. Bylo to skoro jako v autě, až na to pořadí sednutí a jízdy.
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, peterd108, aliendrone, Malvína, Gonfaloniér
před 2136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zpravidla do psího výkalu. Nedávno jsem šla po chodníku a někdo přede mnou měl štěstí, samozřejumě podle pověry. . Nezodpovědný pejskař neuklidil po pejskovi.
Naštěstí jsem si všimla chodcovy stopy, kterou za sebou zanechával. Určitě netušil. Dívala jsem se dolů před sebe, abych si boty uchránila. a nedopadla stejně jako on.
Upravil/a: annas
5Kdo udělil odpovědi palec? peterd108, Kepler, aliendrone, Malvína, Gonfaloniér
před 2136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano a vždycky z toho šílím. Nejen z toho zápachu, ale na botech si zakládám a čistit je pak…to je pech 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, peterd108, aliendrone
před 2136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
annas: kdyby ten nešťastník byl slepý, tak by se vyhnul. Protože slepý hovno vidí…když máme toho Silvestra 🙂
Ad Kepler,
nejde o to, do čeho šlápnout, ale jak to dostal z bot s vroubkovanou podrážkou.
Dotyčný šlápl, namazal a jel, stačilo ho sledoval, jak se stopa zmenšovala , než jsem ji opustila …
annas>>> Na druhou stranu takové Pohorky s pořádným vzorkem mají tu výhodu, že případný „dáreček“ je CELÝ Váš! ;) :D :D
Bohužel, o takový dáreček nestojím.: ))
Mám i druhou zkušenost krátce po sobě, doufám, že nepřijde další do třetice.
Vyběhla jsem jen v nazouvácích na zahradu, protože hodím rychle, to se nevyplatilo, uklouzla jsem, šlápla jsem totiž do psí hromádky., ale vybalancovala jsem to.
Jenže to odnesly moje boty. . Naštěstí šlo o hladkou podrážku proto jejjich čistěn, praní atd,. í bylo snazší, i když nepříjemné..
Je třeba se koukat pod nohy i na vlastní zahradě, byť psa nemáme stejně jako sousedé, ale přesto hrozí nebezpečí.
Musel být někdo u sousedů na návštěvě, pejsek podlezl pod plotem a o zanechal stopu. terén. Byla to pořádná hromada … ((
Sice mě naštval, ale stalo se.
Tak to by mě také POŘÁDNĚ nakrklo! Jako na chodníku, to je jedna věc, ale na vlastním písečku… :(
Musíte zaktivizovat nevolníky (víte KOLIK chlapů má rádo řízky?), aby okamžitě dali plot do pořádku. I když… teď po svátcích se vším tím ožerstvím to bude těžké, předpokládám, že budete muset počkat asi do února! ;) :D :D
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |