Pro sebe ne, ale mutter tyhle věci prostě milovala! (staří lidé tomuhle snadno podléhají) Takže jsem chca-nechca zakoupil hromady V-krouhačů WS 2000 apod. bejkáren od Horsta, jen co je pravda! :D :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, třeba kávu, nekoupil jsem sice přes televizi, ale reklama na ni běžela. Stejně tak třeba jogurty.
0 Nominace Nahlásit |
Když začínala reklama na Tschibo, kupovala jsem i tuto rozpustnou kávu a posílala jsem, tehdy papírové obaly od kávy. Výměnou jsem bodržela hrníčky na kávu v různých barvách.
Asi před 2 či 3 roky mě upoutala v TV reklama na kávu s příchutí karamelovou, mandlovou, oříškovou , myslím i čokoládovou. Všechny jsem vyzkoušela, nejžádanější a nejchutnější byla karamelová.
Obsah byl ve skle se širokou zabroušenou zátkou, skleničky používám stále na koření apod.
Dívala jsem se v obchodě, ale káva už zmizela.
Jo,.naposled jsem koupila malé kulaté sušenky . Vyzkoušela jsem je, ,docela mně chutnaly,
Ale jinak přes reklamu v TV nic velkého.
–
Teď se řídím zásadou, že ty výrobky, na něž běží v TV reklama,
nekupuji. Raději jdu jinam.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Spoustu veci, ale tak nejak nezavisle na reklame.. Treba auto jsem podle reklamy fakticky nevybiral, ale v televizi ho ukzovali.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, více věcí, ale ani jsem netušil, že na to běží TV reklama. Mám takový podmíněný reflex: reklama a hned je ovladač v ruce.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že ne.
Ovšem jistě to nevím, protože TV reklamy nesleduji.
0
před 2011 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek