VÝHODY
NEVÝHODY
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, jendahun, Damiana, SellLolAcc
před 4686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Výhoda je že je rychlý. Nevýhoda je, že neni zdaleka tak nastavitelný a rozšiřitelný jako Firefox. Například ani nemá možnost mít různé vyhledávací enginy tak, aby se snadno používali výběrem ze seznamu, ale je nutné si pamatovat pro každý zvlášť klávesovou zkratku, takže poslepu… Je to jednoduchý prohlížeč pro masy lidí, co nemají moc vysoké požadavky a nepotřebují možnost kustomizace. Ve Firefoxu je možné prakticky všechno, je to vlastně takový malý operační systém..
3Kdo udělil odpovědi palec? suaeda, briketka10, SellLolAcc
před 4686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také nejraději používám Firefox. Má hodně doplňků pomocí kterých si jej lze přizpůsobit. Pak využívám Operu, která je podle mne nejlepší, ale vyžaduje trochu si s jejím nastavením pohrát. IE používám, jen v zaměstnání na různé pracovní aplikace. Chrome nepoužívám vůbec. Nejenom, že je málo nastavitelný, ale do PC nainstaluje bez vědomí uživatele různé doplňky, které sledují činnost uživatele při surfování. Výsledek je znát hned při vlastním surfování, kdy nám reklama na stránkách přímo vyhodnocuje a nabízí produkty o které bychom mohli mít zájem. Pozor na něj – je to takový malý špion. Nyní zkouším i velice dobrý prohlížeč Safari od Apple – nevýhoda je jen v AJ.
0 Nominace Nahlásit |
mě byl k ničemu dala jsem ho pryč, zůstala jsem u Googlu ve Firefoxu..
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |