Avatar uživatele
amallka

V jaké úpravě konzumovat šmakouna?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 3915 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

dá se zapékat s bramborama, použít do salátu,
obalit v těstíčku, grilovat, dát ho do rizota apod.
http://recepty­.vareni.cz/vyh­ledavani/?ingre­dience=smakoun
http://www.stob­klub.cz/blog-zapis/Iva77/5300/
http://zeny.e15­.cz/clanek/pro-zdravi/smakoun-cili-shmaky-zachutna-vam-taky
http://www.ipri­ma.cz/primava­reni/gurman-na-cestach/zdrava-cokolada-sen-se-stal-skutecnosti-jezte-smakoun
http://smakou­n.jidelni-menu.cz/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Já ho jím jen tak, s rohlíkem/chle­bem/knäckebro­tem, jak je libo, jen si ho jemně posolím a hrubě opepřím :)
Doplňuji:
Lamalam: ne všechno zdravé musí být hned laskomina, stačí se podívat, koli lidí nejí zeleninu ;) šmakoun se dá přirovnat k sójovému masu, jde o čistou a absolutně tukuprostou bílkovinu, velmi vhodnou pro např. diabetiky.

Upravil/a: cochee

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Zkusila jsem tuto laskominu jenom jednou, od té doby jí nehodlám dobrovolně konzumovat v žádné úpravě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mc Merkurion

Lamalam ten palec je za odvahu,já bych to nezkusil,ale tohodle šmakouna bych zkusil https://cs-cz.facebook.com/hos­pudka.usmakou­na

před 3914 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek