dá se zapékat s bramborama, použít do salátu,
obalit v těstíčku, grilovat, dát ho do rizota apod.
http://recepty.vareni.cz/vyhledavani/?ingredience=smakoun
http://www.stobklub.cz/blog-zapis/Iva77/5300/
http://zeny.e15.cz/clanek/pro-zdravi/smakoun-cili-shmaky-zachutna-vam-taky
http://www.iprima.cz/primavareni/gurman-na-cestach/zdrava-cokolada-sen-se-stal-skutecnosti-jezte-smakoun
http://smakoun.jidelni-menu.cz/
0 Nominace Nahlásit |
Já ho jím jen tak, s rohlíkem/chlebem/knäckebrotem, jak je libo, jen
si ho jemně posolím a hrubě opepřím :)
Doplňuji:
Lamalam: ne všechno zdravé musí být hned laskomina, stačí se podívat,
koli lidí nejí zeleninu ;) šmakoun se dá přirovnat k sójovému masu, jde
o čistou a absolutně tukuprostou bílkovinu, velmi vhodnou pro např.
diabetiky.
Upravil/a: cochee
0 Nominace Nahlásit |
Zkusila jsem tuto laskominu jenom jednou, od té doby jí nehodlám dobrovolně konzumovat v žádné úpravě.
3Kdo udělil odpovědi palec? Jikra, Mc Merkurion, amallka
před 3945 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lamalam ten palec je za odvahu,já bych to nezkusil,ale tohodle šmakouna bych zkusil https://cs-cz.facebook.com/hospudka.usmakouna
Drap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |