V kolik chodíte spát, když jdete do práce a v kolik chodíte spát
když máte volno?
Já když mám jít brzy rano do školy, tak chodím spát kolem 10–11
(i kdyz chci někdy dřív), když mám učení o zkouškovým tak třeba
i v 1. O víkendu a o volnu ponocuju do 12 i déle :) Nedokážu se
donutit jít do postele dřív. A co vy? Máte nějakou radu na to jak se
dostat dřív do postele? 😁
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dave09 před 5349 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
většinou tak kolem půl desátý někdy i dřív.do práce nechodím,mám mimínka. No a vstávám tak kolem půl šestý. Teď jak měnil čas,tak v tom mám nějaký chaos. Nemůžu usnout a budim se v pět,nechápu jak je to možný
0 Nominace Nahlásit |
obyčejně tak kolem třetí ráno, jsem sova, vyučuju naštěstí zatím po odpolednách, ale až mi začnou ranní směny, to nechci vidět ;{))= v noci se mi vždycky nejlíp pracovalo, udělám toho hromadu… radu tedy pochopitelně nemám…
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máš nějakou radu, tak šup sem s ní. 🙂 Já si kolikrát říkám, že dnes už půjdu dřív, ale skutek utek. Takže odpověď: dřív jak o půl druhé nejdu spát ať je volno nebo jdu do práce.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z práce jsem většinou dost unavená,takže usnout v 8h mi nedělá problém.Vzhledem k tomu že vstávám ve 4h ráno,tak je to tak akorát.Ale když mám volno tak to zalomím tak kolem půlnoci.Na usnutí bych si napustila vanu,zapálila vonnou svíci a pak si pustila nějakou klidnou hudbu do sluchátek.
0 Nominace Nahlásit |
Jasněěě, přesně ták, NIKDY se nemůžu dostat rozumě do postele a pak pro změnu zase z nííí!! :) Ale, když mluvíš o tom učení, mám zaručený recept, jako když se JEDNOU stane, že už si du teda lehnout a najednou mi nejde nějak spát… vzít si do ruky, jen tak něco… nějakou BIOLOGII!!! a spím zásadně hned!! :)
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každý ráno si slibuju,jak dneska už určitě jdu dřív spát a vidíte to-zase jsem tady a ještě dlouho spát nejdu.Průměrně chodím spát ve dvě atˇjdu do práce,nebo ne.No jo já vlastně chodím do práce pořád.
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Většinou chodím spávat tak po pulnoci,ale už se mi podařilo i jít spat až o půl čtvrté ráno ale to jen kvůli tomu že jsem měla hodně papírování.Říkává se že na usínání pomáhá teplá koupel.
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dost pozdě.Dnes už je 0:35 a tradičně ještě
nespím a brouzdám po odpovědích.
0
před 5344 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |