Lucyfer

V kolik hodin obvykle doručuje balíček GLS?

Zajímají mě vaše zkušenosti. A ideálně přímo z e-shopu dm.
Mně přišla jen zpráva, že ho mám očekávat 8–18; ale to je prý nějaká chyba.

Zajímavá 0 před 453 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
annas

Přece nezáleží na tom, kdy zásilku dostaneme my, ale vy,.

Když jste slyšela, že jde o chybu, proč se neptáte u „u kováře“, jak říká stará moudrost,. Přece v mobilu máte uvedené číslo, takže na ně zavolejte a dovíte se víc,

Mé zkušenosti. Ve zprávě SMS mívám zpravidla uvedené časové rozpětí 3 hodin. Mezi 9 až 12,00 , někdy 10.00 -až. 13.00 h.

Ale nikdy jsem zásilku nedostala v nejzazším čase. Nezáleží na tom , z kterého eshopu zásilka je, protože se zásilky shromažďují ve skladu u přepravce GLS i od jiných eschopů a pak je řidiči rozvážejí v určitém okruhu, a podle toho uvádějí čas, Jednou jsem se kurýra zeptala, kam jede dál, řekl mné, že do jedné obce, která je vzdálená 30 km od mého bydliště a dalších obcí kolem.

Třeba je to stejný případ, kurýr doručuje zásilky v místech, která jsou od vás vzdálená, nebo si špatně naplánoval čas. Také záleží na tom, z kterého skladu kurýr zásilku přebírá, nebo má GLS málo kurýrů, takže doba doručení se prodlouží.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Zeptej se u GLS! Tady to nikdo nemuze vedet!

0 Nominace Nahlásit

elkon

To záleží kde to je a jaké má dojezdové trasy. Ale tohle je spíše alibismus. U nás mají rozptyl času tak 3hodiny. Jako jiné společnosti. Nejde ani tak o e-shop, jako o přepravce. Někdy lze vybrat přepravce, některý obchod to ale neumožňuje a zákazník je nucen vzít to co je, bohužel.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek