Tak jsem asi nějaký divný. Mám skoro 4 x více než ty a nemám ještě žádné tetování.
2Kdo udělil odpovědi palec? mardub4, Mc Merkurion
před 1774 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Čím dříve tím lépe má to tradici třeba v Japonsku se označovali tetováním zločinci, v Řecku otroci, v koncentračních táborech vězni, a i skopčáci měli tetování u jednotek .SS. Je také možnost přenosu hepatitidi a AIDS což je požitek na dlouhá léta
2Kdo udělil odpovědi palec? mardub4, Mc Merkurion
před 1774 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako děcko s občankou, tedy i s trestní odpovědností a dalším, co s tím souvisí, bys mohla vědět, že u nás žádná věková hranice pro tetování není stanovena. Ale nezapomeň, že pořád za tebe nesou značnou část odpovědnosti rodiče.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 1774 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli tě rodiče nepřizabijí tak je to jedno. Já bych to udělal, naštěstí moje dcery mají rozum.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Obvykle po tobe budou vyzadovat aouhlas rodicu, pokud ti jeste nebylo 18. Jinak hranice neexistuje. S tetovanim opatrne, je potreba ho mit dobre vymysleny, aby clovek za par let nelitoval… prvni tetovani jsem vymejslel skoro 10 let ;)
0
před 1774 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Však ono tě to, ty vrstvo, přejde, až ti bude o čtyřicet víc a budeš tam mít místo „pěkného“ obrázku nějaký rozpitý a fyzicky deformovaný blivný flek.
Proc by me to melo prejit? Kdyby snad melo jednou dojiz k deformaci myho tetovani (o cemz silne pochybuju), tak si necham udelat prekrejvacku a je vyreseno.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |