V pololetí jsem byla přijata na střední školu, a to na obor operator skladnik, a to z 8 třídy s 2 nkama a 5 a teď na konci roku mi ma vyjít opět nko a 5 z matiky, myslíte, že mě ještě vezmou, nebo vyhodí? Střední chce, abych si koupila i učebnice, nevim, jestli me nevyhodi, kdyz uvidí, ze jsem mela nko
Zajímavá 0 před 1251 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vaše otázka je nepřesná. Zřejmě vás podmíneně přijali na školu, která končí s výučním listem . V potvrezení o přijetí nemá nic napsané o ukončení ZŠ?
Zřejmě jde o obor operátor–skladník.
"Podmínky přijetí na jedné škole
ukončení povinné školní docházky
splnění kritérií přijímacího řízení
zdravotní způsobilost potvrzená lékařem na přihlášce ke studiu!
Z toho vyplývá, že stačí mít ukončenou povinnou devítiletou školní docházku.
https://www.odbskmb.cz/operator-skladovani
Zeptejte se na škole, na niž jste se přihlásila, dovíte se víc. Vaše vysvědčení zřejmě ještě ve škole neviděli.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
No to máš asi smůlu a při té tvé češtině se ani nedivím. A pokud by tě přijali, tak tě s tím tvým přístupem stejně brzy vyrazí.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
S 5? Opravdu? Musíš zabrat, protože nedostatečná je silná překážka. A nko znamená, že nemáš dostatek přítomných hodin, to se musí taky nějak nahradit, ne? Jak může někdo odejít s neklasifikovaným předmětem? Já jsem i s trojkama byl už nervózní, aby mě vzali.
Upravil/a: quentos
0
před 1251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli tě již přijali, tak jsi přijatá. Pokud je však předtím podmínka dokončeného základního vzdělání a to v osmé třídě nemáš, pravděpodobně budeš muset nejprve splnit tuto podmínku.
0
před 1251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@annas ukončenou povinnou školní docházku mít bude, na to stačí chodit do školy 9 let (patrně jednou propadla), nespletla jste se ve svém závěru?