Jde o to, že firma mi tvrdí, že záruka je pouze na plastové okna. A ne na to, že pod tím přítlakem fouká. Také se chci zeptat zda mohu reklamovat, že zapravení oknen bylo pouze pomocí sádry a díry po klínech nezapěnovaly. Parapety dávali na jakousik maltu. Vše je kolem strašně studené. Již jsem měl 3 reklamace. Mohu to reklamovat ? Případně na koho se mohu obrátit ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4740 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jde také o o, jestli ty 3 raklamace byly na stejnou závadu nebo
jinou.
Zkusila bych vedené té firmy, nebo ČOI apod. Nebo třeba i Černé ovce
v TV na ČT1.
Třeba bude stačit pohrozit medializací.
0 Nominace Nahlásit |
Mně se taky zdá, že v jednom pokoji od nich fouká zima, ale je tam lodžie, tak možná je to tou lodžií? Každopádně ve druhém pokoji doslova fičelo spodem a přivolaní montéři utahovali a seřizovali závěsná kování a pak už nefoukalo. Byli hotoví za 3 minuty, tak zavolejte na firmu a jestli se na to už nevztahuje reklamační doba (máte uvedeno VE SMLOUVĚ), tak moc platit snad nebudete, já to měla v záruce. jo a při montáži oken mezery vyplnili montážní pěnou
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4739 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pěnování oken se nedoporučuje neboť pěna může poškodit rám okna tím že se při tuhnutí roztahuje. Je spousta firem co okna montují ale jen hrstka jich je kvalitních , reklamujte reklamujte jen co se do nich vejde
0
před 4739 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tkim,
v roce 2008 a teď reklamovat?
co myslíte tím přítlačné vložky?
To že se okna zapěňuji je uplně normální a běžné. 6e by pěna
poškodila okna je nesmysl. Vždyť ta pěna nemá takovou sílu…lepí se
i polystyren…
máte foto?
ICQ 55180641