Napadlo mě, jim udělat papírek na kterém by bylo napsané:
Večeře pro dva při svíčkách
a z druhé strany napsána adresa našeho domu, já bych jim něco uvařil (popřípadě koupil) nějaký pěkný netradiční pokrm a s bráchou bychom na 1 den někam vypadli :) co myslíte? Potřeboval bych se vejít do 500 – 700,– vím, že je to málo, ale kapesné fakt moc nemám :/ Ne všichni mají hold štěstí…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Andre5000 před 4026 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Určitě to je zajímavý nápad. Pokud jsou Vaši rodiče aspoň trochu romantičtí, tak to ocení. 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? danyy, GamerzMoravy, Andre5000
před 4025 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě dobrý nápad. Myslím si že rodiče budou rádi za tohle, někdy není potřeba mnoho peněz na to udělat velkou radost.. Už jen na tobě jaké pokrmy vybereš 😉, a na to že ne všichni mají štěstí, někdy je lepší mít peněz tak akorát a vážit si věcí než mít hodně peněz a nemít šajnu o tom co kolik stojí a nevážit si věcí.
2Kdo udělil odpovědi palec? GamerzMoravy, Andre5000
před 4025 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Velice originální dárek. S večeří pro se určitě do 500 až 700 Kč určitě vejdeš. Rodiče to určitě potěší.
0
před 4025 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj,
něco jim kup. Něco, co si přejí nebo jim něco vyrob. Uvidíš, jakou budou
mít radost!
Andrílek
0
před 4023 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já už jsem zažil nejedno rozhodování na poslední chvíli, kdy jsem skutečně nevěděl, co koupit za společný dárek rodičům a vždy se mi to podařilo vyřešit třeba přes nějaký slevový portál, apod. Letos jsem na to šel s předstihem a vzhledem k tomu, že matka s otcem nemohli vyrazit kvůli covid-19 na letní dovolenou, tak jsem jim vybral kurzy potápění v Praze od firmy https://potapeni.seawolf.cz/ 🙂
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |