Dříve, než jsem manželce daroval NTB, tak to byl obyvák, ale nyní převažuje kuchyň.
Doufám, že se neozve setapouch s tím svým: co je ti do toho!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gecco před 3302 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám privátní víceúčelový domeček na zahradě. V létě tam občas i přespávám. Dřívě jsem byl nejčastěji zašitý v garáži, ale tam už nějak není místo. Občas pobývám i ve výčepu, v hospodě jsem totiž jako doma.
Upravil/a: Emefej
0 Nominace Nahlásit |
V dílně a pracovně, mám je vzájemně propojené a pokud jsem dfoma, tak tady trávím nejvíce času.
0 Nominace Nahlásit |
Co je ti do toho!
ale teraz vážne, precentuálne, okrem špajze a „Kráľovskej sály“ ,je
to podelené asi rovným dielom. V tých menovaných je to menej.
NTB má krásnu výhodu, je prenositeľný a použiteľný aj v kuchyni.
0 Nominace Nahlásit |
Když jsem byl jako dítě, tak se nejvíce zdržovalo v kuchyni ( velká
místnost, kachlová kamna kde se vařilo, velký jídelní stůl, gauč, pak
přibyla i televize) a tam se takē nejvíc topilo.
Po oženění a koupení vlastního domu je hlavní místnost obývák.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Máme velký obývák s kuchyní, je to jedna místnost, no tak tam jsem nejvíc a pak v dílně. Nebo jsou dny, kdy jsem v dílně od rána do večera.
před 3302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ve své pracovně… slouží zároveň jako má ložnice
před 3302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ložnice. Obývák už jsme vynechali a počínaje obědem chodíme s talířem do ložnice k obrovské televizi s NTB na klíně a talířem pod krkem. Cca od 15 hodiny až do vypnutí TV,tak z 90%,hlavně v zimě.V létě trochu později.
před 3301 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
drive,nez jsem mela NTB,tak to byl obívák v přízemí,ted s notáskem v podkrovní mé ložničce 🙂
0
před 3301 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musím teda říct, že my hlavně v obýváku. Zajímalo by mě, jak máte v obýváku řešené světlo? Přemýšlelai jste nad ním nebo máte prostý lustr a hovoto?
Co je ti do toho odpovídám na přespříliš osobní dotazy. Co je komu do toho, kolik vydělávám?
Ložnice není osobní? Pokud se stydíš za svůj plat, můžeš to napsat i jiným způsobem. Kdyby tu každý odpovídal stejným způsobem, může se to tady zabalit!
Ad ložnice: vzhledem k tomu, že doma trávím maximálně dvanáct hodin denně a z toho šest až osm hodin prospím, je to logické.
Zastávám názor, že v soukromé sféře do toho opravdu nikomu nic není. Je to záležitost pouze mezi mnou a mým zaměstnavatelem. A pokud bych ji sdělil někomu s nižší mzdou, nepřinese to ani jednomu nic dobrého.
A čemu tady pomůže tato a podobné otázky pro otázky?