V USA v jistých ohledech moc přísné, v ČR moc volné (špatně hlídané). Tak nevím.
Podle mě by to neměl upravovat ani tak zákon, jako mravy a morálka ve společnosti a jisté mentální nastavení. Zákony se v tomto stejně obcházejí (někde líp, jinde hůř), nebo se na ně zase spoléhá až moc. Dokud nemáš správný věk, tak se opovaž! Ale jakmile už může, tak, ať se klidně ochlastává Xkrát týdně a ať se klidně uchlastá k smrti.
Upravil/a: Disraeli
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 6 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jó, takňák to bude. Hele, když to máš těžký. Třeba já, rodilý Pražák jsem svého času měl období, kdy jsem VŮBEC nekouřil, nechlastal a ani nešoustal. A to celkem dlouhé, rovnou celých 7 let, myslím! Jenže pak jsem začal chodit do první třídy… 😉
Ale vážně – na Moravě rastú samé gořale, sexuální maniaci a vůbec fšeliká agresivní individua. To majó z teho, že pořádně nepijó pivo. To furt prudí se slivovicó, vínečko, Alpa Francovka, Okena… Zato pivečko je nápoj opravdového míru a zdraví. Fičku svírá, klády staví, eh, co ti mám vykládat. Pochop, že tu máme i dětské uživatele webu a nechci je nad míru rozrušovat… 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2656 | |
quentos | 1804 | |
mosoj | 1594 | |
led | 1362 | |
marci1 | 1357 | |
aliendrone | 1187 | |
zjentek | 1083 | |
Kelt | 1026 |