Takže začnu od začátku…včera jsem si oholila pipku a již od včera se
trápím čertovskym pálením a vyráškou pěkně do červena (třísla a vše
kolem)nemůžu se moc pohybovat takže chodim jako naprcanej kačer. Není to
poprvé co se mi to takhle stalo, ale už si zoufale nevim rady a tak sháním
radu u Vás. Proto holim jen někdy, a ještě se mi to ani
nezavděčí.Nejenže to nazpátek roste rychlostí blesku + zachvilku se mi
k tomu přidají žluté pupínky.Kvůli tomuhle důvodu bych chtěla bejt
chlap s bimbasem a nic neřešit…Pardon jestli můj podobný dotaz se na
tomto webu někde schovává, ale já akutně potřebuji rady. Děkuji Vám
uctivě,i těm kteří cítí se mnou…
PS:Používám na ošetření Dětský zásyp Aviril jenže je k hov***
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5241 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To kukám tak se vyjadřovat,a nikomu to neva, ale běda udělat chybu pravopisnou!!!
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji ti udělat si Heřmankový odvar nechej vychládnout a obklady si na ní přikládat tak 3 krát denně a na noc si jí potírej heřmankovou mastí.Heřmánek má uklidnující účinek mělo by ti to pomoct.Já používám Heřmánek na vše a jsem s ním spokojená.
0 Nominace Nahlásit |
Spíš ti poradím něco na příětě.
Nebyla náhodou tupá žiletka? Holíš se po směru růstu chloupků?
Zkus použít elektrický hol.strojek.
Ty žluté pupínky jsou možná zanícené kořínky chloupků.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych poradila na třísla spíše depilační krém/opilca/ dělají i na citlivou kůži, kup si třeba ten na obličej, je méně dráždivý. Nás učili na školení holit proti směru, tak nevím!? Je možné, že je to i tou tupou žiletkou,jak tady bylo zmiňováno. Snad se ti to už příště nestane,ať můžeš vyrazit k vodě. Pardon, ale jsi docela drsňačka! :o)
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, oskar
před 5241 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tak si jí nehol…já si holím jen to co je vidět u plavek,podpaží a jinak nic a problém nemám,na nohy kašlu,příteli to neva a naopak má radši když dole něco je než holou…jinak chce to ostrou žiletku a pěnu nebo hel na holení-dámské samozřejmě-na citlivou pokožku a krém,používám vše normální běžné z drogerie,snad ti to pomůže
0 Nominace Nahlásit |
muj osvedceny recept,nikdy nehol suchou pokozku,po oholeni nekremuj parfemovanymi kremy,ale treba detskym olejickem,pokozka je hladka,nevysusena a bez pupinku
1Kdo udělil odpovědi palec? A-l-e-x-i-s
před 5234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jinak pokud depilace, tak doporučuju kvalitní krém po depilaci na regeneraci. Super je třeba od pharma-future.com.
Od té pharma future používám jak intimní gel, tak i intimní krém. Ten je super na pokožku po holení.
Ahojky, nemá někdo zkušenosti s tímto krémem https://www.pharma-future.com/cs/intimni-pece/pro-intim-krem-pro-zeny-i-muze-50-ml-exp082016-376? Jak jste s ním spokojené? Je vhodný i na regeneraci po holení?
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |