Např. na to, že když někdo vidí černou kočku, tak musí udělat deset kroků do zadu apod. Znáte ještě nějaké takové a věříte na ně?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, kenyrts, briketka10 před 4716 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zajímají-li vás pověry, zkuste si projít i starší odpovědi (asi na 10 stránkách(. Třeba najdete nějakou neobvyklou.
0 Nominace Nahlásit |
ackoliv obecne na povery neverim, tak kdyz je potreba neco zaklepat na drevo, tak taky zaklepu.
0 Nominace Nahlásit |
No,jsem už sice starší ročník,ale pokud mi zkříží černá kočka cestu,třikrát si uplivnu.
0 Nominace Nahlásit |
dřív jsem věřila na nešťastnou 13, ale od doby co mi nosila štěstí tak věřím, že je to pro mě vlastně šťastné číslo, můj kamarád zase obcházel kanály a to hned 3× ! mě to zůstalo, ale neobcházím je, jen když na kanál šlápnu, tak si v duchu 3× odplivnu, hrozná obscese, já vím, ale někdo má i horší jako, že přerovnává hrníčky, nebo se dívá na jedno rameno, nebo se pořád čistí, furt zametá a má doma vysmejčíno..
0 Nominace Nahlásit |
Na pověry moc nedám, zbytečně by mě to neurotizovalo, a není to k ničemu, ale když se mi podaří vidět kominíka.. , zvedne mi to náladu:-)
2Kdo udělil odpovědi palec? rynek878, briketka10
před 4716 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já na pověry nevěřím, ale když je pátek třináctého njsem nějak podvědomě ve střehu:)
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4716 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |