hipnozu né,ale v hypnozu ano
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym, BIGFOOT
před 5170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mirislave,hypnoza nejsou zadne čáry máry,takze otazka verite-neverite neni na miste.To byste videl jak lehce se da zhypnotizovat 99% lidi 😉
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BIGFOOT
před 5170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já v ní věřím.Myslím že to na hodně lidí působí,ačkoliv si to nepřipouští.Ale přiznám se,že bych se to bála vyzkoušet.Možná někdy…
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BIGFOOT
před 5170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ne a jednou jsem to na hodině psychologie chtěla zkusit a některé spolužačky tvrdily,že je profesor zhypnotizoval,ale mě tedy zhypnotizoval jen jeho pěkný zadek…
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Miroslavste,raději to nikdy nezkoušej se někým nechat zhypnotizovat. Je to pěkně nebezpečný,a nemysli si,že by se to nepovedlo tě dostat do tohoto stavu zkušeným léčitelem nebo lékařem,kterej se tím zabývá.Pěkně rychle pryč vod toho a ani vo tom nepřemýšlej.Mám tě rád pro tvůj humor,byla by tě škoda.BIGFOOT.
Zdroj: zkušenosti a znalosti
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To není otázka víry.Je to o míře se nechat nebo ne.Biffoot má o Vás zbytečný strach,pokud hypnozu provádí lékař tak vás do ní uvede a z ní také dostane.Tedy z hypnotického stavu.Vy ji podle mne nepotřebujete.
0
před 5169 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Absolutně nevěřím na hypnosu, byla jsem na několika seancích a na mne nic nezapůsobilo. Asi to funguje jen na psychicky labilní osoby… Asi by to nemělo být o tom, jestli to někdo „do sebe pustí“ nebo ne, ale otázka hypnotisera, jestli je schopný druhého člověka zhypnotisovat – takže zatím mne nikdo nepřesvědčil.
0
před 5167 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2624 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |
aliendrone | 1172 | |