Věříte v zázačnou sílu aloe vera? Já sama vím jakou sílu má a jak pomáhá, ale zajímá mne váš názor? Používáte aloe vera? Pomohl vám? Nebo znáte někoho komu pomohl aloe vera gel nebo jiné preparáty aloi? A pokud nevěříte, proč?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? GM, Motolka, Gabra, Vrabčák před 4963 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Aloi mám a používám její šťávu na řezný rány nebo malý popáleniny. A přijde mi, že celkem pomáhá – určitě neuškodí. Slyšela jsem, že její šťáva je i na bradavice, ale na ty mi nezabrala. Každopádně je to fajn a poměrně blbuvzdorná rostlinka, takže pojí příjemný s užitečným – máte v květináčku nenáročnou zelenou společnici a zároveň i první pomoc na drobný zranění.
0 Nominace Nahlásit |
Ano věřím a moc věřím. Můj dědeček měl rakovinu prostaty a ke konci už pouze ležel, měl hrozné hnisavé proleženiny a dostával vysoké dávky morfia, aby vůbec mohl bolesti vydržet. Když už ho doktoři absolutně odepsali, tak jsme se dozvěděli o aloe. Dávali jsme mu ho pít a také ho mazali mastmi z aloe vera. Proleženiny zmizeli a bolesti také dost ustoupily a dávky morfia mohly být sníženy (takže nás děda ke konci smrti mohl i vnímat a povídat si s námi). Rakovina ho ale bohužel nakonec porazila, ale umřel alespoň důstojně a bez tak strašných bolestí. Aloe je jednička !!!!! Sama jí dneska používám i celá rodina, protože když jí člověk bere preventivně, tak ho rakovina nedostane vůbec, tomu věřím
0 Nominace Nahlásit |
ano. i kdyz jedina ma zkusenost s aloe jsou popaleniny, ale doporucuju vsem. hojilo se to neskutecne rychle a i bolest byla mensi. ale zadny gel, ani masti – o tech nevim. babicka to primo pestuje doma, ukrojila list, rozrizla ho podel aby byla duznina venku a prilozila. jine veci jsem s nim zatim nezkousel.
0 Nominace Nahlásit |
Aloe používám i vnitřně formou tinktury.Seřízlé listy pokládám na dlouhodobě hojjicí rány,záněty a vše co potřebuje přírodní antibiotika.tinktura z takto upravené aloe zabírá i v šamponéch bolesti zubů atd.Při zánětu dutin nebo zubů stačí nakapat aloe do ucha.Zabírá.
0 Nominace Nahlásit |
Aloe jako rostlina je nádherná, její dužnina mi jako malé moc pomáhala
při štípancích od vos a včel.
Je též součástí i bylinných výrobků české firmy, které užívá
celá má rodina. Velmi nám pomohly s atop. ekzémem, migrénami, premenst.
syndromem, také ke zdravé redukci váhy, úpravě krev. tlaku a
cholesterolu.
A mnoho dalšího ostatním zákazníkům, viz webové stránky.
Ráda poradím, když budete mít zájem.
Zdroj: www.okg-fit.cz/zdravislaskou
0
před 4960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |