Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? paul1, zjentek, aliendrone, VaclavZeman, Darcy před 722 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne
Vyhýbám se jí. Je silně načichlá pražským progresivismem s jediným správným názorem. Místo informování aktivismus.
Upravil/a: Ametyst
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Je často tendenční a neobsahuje to, co se jim nehodí. Ale jako veřejnoprávní médium má ze zákona podávat vyvážené zpravodajství. Jak z domova, tak ze zahraničí. Bohužel to nikdo neřeší. Je to věc parlamentu.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Ne
To ani nejde. Téměř vždy cokoli řeknou, tak se za několik dní, někdy i hodin ukáže že to neni pravda a pokud přece , tak je řádně zkreslená a posunutá. Já i když řeknou kolikátého je, tak se pro sichr dívám do kalendáře.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
elkon 👍🏻 hezky napsané
Upravil/a: Darcy
3Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, aliendrone, Malvína
před 724 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
LOL! Nechci propagandistům moc křivdit, takže jim přiznám i obstojně PRAVDIVÉ pořady. Např. předpověď počasí. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Oni v podstatě říkají pravdu, potíž je v tom, že záměrně a
soustavně směšují zpravodajství a publicistiku. Zpravodajství samo
o sobě v ČT neexistuje, ostatně o tom svědčí už název pozice
šéfredaktor zpravodajské publicistiky.
Třeba v jinak pravdivé ZPRÁVĚ o průběžném výsledku voleb v USA se
tamní zpravodaj ČT v přímém vstupu nestydí říct: „…jak to ovšem
v případě vítězství republikánů dopadne s demokracií v USA, je
otázka.“
Upravil/a: magorvkleci
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Po tom, co jsem se seznámil s jinými, „zaručeně pravdivými“ zprávami, tak v podstatě ano.
Upravil/a: paul1
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Pepa25 Nahlásit |
Věřím zpravodajství, nevěřím publicistice
Chýba mi možnosť inej odpovede. Ani na jednu z predpísaných odpovedí nemôžem dať 100% súhlas. Preto označená predpísaná odpoveď nie je úplne pravdivá.
Základná poučka každého média:
Pracuj tak a sprostredkovávaj informácie tak,
aby im prijímatelia dôverovali a ďalej šírili
aby diváci, poslucháči a čitatelia, nepoznali, že prispôsobujete
informácie záujmu svojho platiteľa.
Platiteľ je ten, kto vám dáva prácu, príkazy a peniaze. Platí to bez
rozdielu, či ide o súkromné alebo štátne médium.
Malá poznámka,
verejnoprávne médiá neklamú, neprispôsobujú skutočnosť svojim záujmom,
len sprostredkujú informácie tak aby človek neznalý poznal, že svet je zlý
a nepriateľský práve tam, kde ho zlého a nepriateľského chce vidieť
voľbami zvolená moc. Tak ako povedal prezident Beneš „Ulice mně nebude
diktovat!“ a menoval Gottwalda predsedom vlády.
0 Nominace Nahlásit |
Věřím zpravodajství, nevěřím publicistice
To je asi nejblíž, ale záleží hodně na situaci. Už je jen chybou to, že musíme v nějaké médium věřit, že je objektivní. Vždyť je to nonsens, stále tu práci dělají lidé a ti lidé mají k dané problematice nějaký vztah, názor. Pokud ale porovnám senzacechtivý bulvár (NOVA, CNN, Barrandov) a ČT, pak je pro mě věrohodnější ČT.
0
před 723 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
TV nemám, tak přesně nevím. Ale obecně k naší novinařině – někdy se mi to sice zdá docela dobré, ale jen někdy. Není možné věřit někomu, kdo dlouhodobě o něčem píše s nenávistí a odsuzováním. Místo aby se snažil druhou stranu pochopit. Takový obrázek nemůže být nikdy pravdivý. Někdy je opravdu možné, že kritizovaná věc v sobě nese hodně špatného a nebezpečného, ale kvůli nezodpovědnému přístupu novinářů jsou lidé nedůvěřiví, nebezpečí si kloudně neuvědomí. Také to vede k militantním a jednostranným postojům. Zodpovědná žurnalistika by měly být vyrovnaná a silou pravdy a lásky mocně přispívat k míru a spravedlnosti.
0
před 722 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Zpravodajství perfektní, publicistika slabší (např. některé Černé ovce apod. byly nevyvážené), ale pořád lepší než jiné TV.
0
před 721 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
led: jsi schopná dát zdroj informace o Benešovi? A jiná odpověď není možná, buď věřím, nebo nevěřím. Buď jsem chlap, nebo ženská. Holka buď je těhotná, nebo není. Nejsou třetí cesty (i když si je někteří vynucují).
led: Tak to mi asi došlo, že. Ale tvoje slovo opravdu není nijak věrohodný zdroj, rád bych to viděl ještě někde. Jenže google o tom zcela mlčí, tak tě podezřívám ze lži.
Drap: Tak to ti můžu dát černé na bílém, já ČT věřím. Ostatně, už jsem to zde nejméně jednou prohlásil.
plebs>>> Jsou tací, kteří by řekli, že i ZADARMO je to drahé. Já bych se s tím zadarmo ale spokojil, stejně jako u jiných TV stanic. Je třeba vzít v úvahu, že mě nikdo nenutí na to koukat. ZATÍM! :(
led>>> Ó světluško jasná vlahé letní noci, to máte PRAVDU. Jenže tohle už je trochu vyšší level. Otázka je z kategorie elementárních a nemělo by se to moc míchat s ohledem na různou úroveň uživatelů v tomto ohledu. ;) :D
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1295 |
Divadlo |
Etiketa |