Kam na ně, aby byly co nejkvalitnější a vydržely aspoň 20 let?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3628 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Předem – zapomeň na firmy, které nejvíce inzerují a mají ´stánky´
ve kdekterém OC – se dvěma z nich mám osobní zkušenost (resp. moji
kamarádi a známí) – a jejich produkty bych nazval jediným
´zaslouženým´ slovem – šunt.
Odrbávají zákazníky kde mohou, jejich zástupci bezostyšně lžou a
podvádějí.
Vymysli si, jak mají být skříně velké, jak členěné, udělej si hrubý
náčrtek.
Pak obejdi nebo obešli mailem pár truhlářských firem v okolí a nech si
poslat předběžný rozpočet a rozpis materiálu, vyber si třeba dva návrhy
a pozvi si zástupce firem na konzultaci a proměření toho, kam budeš chtít
skříně vestavět, od těchto firem si pak nech poslat cenově závazný
´projekt´ s termíny a definováním záruk (a sankcí).
Jen – je jasné, že nebudeš preferovat ten nejdražší návrh – ale
neber ani ten nejlevnější – a rozhodně nešetři na ´kování´ (posuvy,
pojezdy…) – to se totiž kazí nejvíc (samotné ´desky´ ne) – a taky
nejvíc kazí výsledný dojem.
😉
0 Nominace Nahlásit |
Když do nich nebudeš schovávat milence, vydrží i 30 let.
Doplňuji:
Každý solidní truhlář splní tvoje přání.
Upravil/a: mosoj
0
před 3628 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si vymyslela návrh a pak jsem si to nechala udělat na míru od jedné české firmy, která má zázemí v Rakousku, ale teď si nevzpomenu na název….
0
před 3623 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem třeba nechávala dělat nábytek u firmy Nábytek-max, která je dceřinnou společností z Rakouska, a taky udělala moc pěkný nábytek :))))
0
před 3621 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já teda nevím, ale myslím si, že je lepší opravdu si koupit skřín na míru :) né, že to vypadá dobře, ale podle mě to i líp sedí a všechno dohromady :)
Tak já si myslím, že u firmy máš větší jistotu, že nezkrachuje než u soukromníka, kde nevíš co bude.
My se právě díváme po skřiních do předsíně, máme tam obyčejné a právě ty na míru by možná byly lepší, protože to místo co tam máme nevyužité, tak si myslím, že firma by ho dokázala využít lépe než my :) Právě jsme doma seděli nad tím nábytek-max.cz a docela se nám tam nějaké ty modely libily, ale zatím jsme se nerozhodly :)
Jako pokud se na to dívám z tohohle pohledu jako ty, tak je fakt, že to máš určitě pravdu a nějaká pravda na tom i bude ….
Myslíte si, že je lepší to mít od truhláře než třeba od té firmy nábytek-max? Já si třeba osobně myslím, že ta firma to udělá kvalitněji a bude to vypadat i líp, ale to je jen můj názor.
Zastávám takový názor, že firma je lepší jako truhlář. Už jen z toho důvodu, že firma ti garantuje záruku, za to truhlář je jen jedna osoba a nikdy nevíš.
Nikdy jsem se s ní nesetkala, ale pokud je to firma, která je z Rakouska, tak si myslím, že rozhodně kvalitní bude a na internetu mají moc hezké kusy nábytku.
To nábytek-max teda není ta Ostravská firma? Je to nějaká zahraniční? Já jsem určitě chtěla něco ze zahraničí, osvědčilo se mi to asi víc než tuzemské firmy…
nene, tento nábytek je o dost rozdílnější, ale to bys poznala, však se zkus podívat na nabytek-max.cz a uvidíš sama :))) Ale je fakt, že mít poblíž nějakého truhláře, který ti to udělá na míru taky není k zahození :))) Popřemýšlej :)))
Díky, my se aspoň mrkneme na nabídky, jinak asi truhlář zvítězí, ale ten nábytek-max má překrásný nábytek, možná si dám říct…