Víte kterej mobil má HDMI?
Ptám se, protože drtivá většina mobilů už HDMI(MHL) nemá a já bych to rozhodně ocenil. Bavím se o mobilu se stářím do 2 let s předpoklady 4gb ramky, 64 gb uložiště. Vím jenom u samsungu S8 a S9 i když na mobilmanii to nemají napsané. Rozhodně nechci windows nebo ios (jen android).
Děkuji za odpovědi
Zajímavá 0 před 2336 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To chce pročíst popisy. Ale HDMI bývá na USB-C. Ale u androida bych k tomu byl hodně skeptický… Přecijen tenhle pseudo OS (nic proti, taky ho mám…) by tímmohl celkem dost utrpět na výkonu. Na to stavěnej nejni.
0
před 2336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Třeba můj mobil má HDMI. Ale s parametry tě zklamu. Stáří 7 let, RAM čtvrt GiB, úložiště 16 GiB, operační systém Symbian…
0
před 2336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka je, k čemu tam hdmi chceš. Ona dnes již diba trochu pokročila a moderní, univerzálnější, i praktičtější, je spojovat věci bezdrátově. I do hloupé televize jde zasunout miracast, či podobné zařízení, doslova za pár korun. https://m.geekbuying.com/item/MiraScreen-WIFI-Display-Dongle-Miracast-DLNA-Airplay-AM8252-802-11-b-g-n-HDMI-1080P-356888.html?Currency=CZK&gclid=CjwKCAjwpIjZBRBsEiwA0TN1rxE2r5JelvPq0wkTxWwtLwJlSQnDEdC_bT-Jh27EEY1GWs6BLCUjxxoCLMoQAvD_BwE#googtrans/en/cs&catargetid=120190870000001168&cadevice=m
0
před 2335 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No on miracast je sice pekna vec, ale mužeš ho použít v místě kde je wifi, musíš se spolehát na to že wifi nespadne, a musíš mít dobrý signál a rychlou wifi. na hry je to nepoužitelné kvůli odezvám a z mé zkušenosti ne vždy fukční. Když jsem přenášel obraz do tv tak se mi 3× sekla (pravdepodobně tv – je to sharp ☹..). pořizovací cena je vetší a zřejmě to bude i poruchovější. Mít optiku asi bych to takhle nehrotil, ale zaatím ta doba není
Když máš USB – C automaticky nemusí znamenat že máš HDMI. Pravě, že pročitaní těch popisek moc nefunguje, protože to nikdo moc neuvádí a na většině serverech s filtrem mobilů ani není hdmi na zaškrtnutí.
To netvrdím. Ale pokud nemá USB-C nebo HDMI v nějakém formátu, tak HDMI mít nebude vůbec. Tak jsem to měl na mysli. Tím se zužuje výběr na přístroje s USB-C. Jako první filtr by to mohlo pomoct.