Dobrý den, zajímalo by mě,jaký názor na to má většina z nás. Všichni víme, že u nás je dolní hranice volebního práva nastavena na 18 let – a co horní hranice – proč ji nemáme. Není to tak, že bych něco měla proti seniorům-vůbec!Ale když moje mamka před lety pracovala v domově důchodců při každých volbách tam naběhli Komunisti a bratříčkovali se se seniory-ti je pak šli volit!!!2.věc některým z nich už je jedno,co bude(kdykoli mohou…)tak proč by měli zasahovat do naší budoucnost…Mám 90 letou babču-a ta se mě jen zeptá co má volit a už to neřeší.Předem se všem omlouvám za můj agresivnější postoj.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iwetax před 5402 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můj názor je dlouhodobě jasný:dolní hranici nastavit na 21.let a horní hranice by kopírovala léta odchodu do důchodu.Mělo by to tak být,když je člověk v aktivním věku měl by právo volit a potom by byl na vejminku,ale to samé bych udělal i u POLITIKŮ.
0 Nominace Nahlásit |
Dolní hranice je jasná, tu udává počátek plnoletosti, kterou je završený 18. rok. Nevím ale proč by měla existovat horní hranice a pokud tak rozhodně ne obecně. Máte zajisté pravdu, že někteří staří lidé už jaksi nejsou úplně soudní a nechají se snadno přesvědčit podobnými aktivitami kterékoliv strany. Ne ale všichni devadesátiletí lidé jsou takhle „mimo“, znám hodně lidí, kteří už jsou v důchodu nějký ten pátek a to byste koukala, jak jim to myslí. Bohužel jsou mezi nimi i tací, kterým to myslí, ale ty komunisty volí i bez agitace – z přesvědčení.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |