Nijak, je to součást života. Nemá smysl to řešit, stejně je to jen vyhazování peněz.
0
před 413 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nebojuji!!!
S úsměvem grácií, je přijímám 😉
Mám asi slušnou genetickou výbavu (téměř žádné nemám).
Mám velmi suchou kůži, hned tak nic nesnese (takže, střídám pouze
z lékárnynInfadolan,
střídá s bambuckým máslem). 35 let, ničím nečistím.
Bohužel, mám zhoršený pitný režim ⇒ nedostatečná hydratace
zevnitř.
Téměř nikdy jsem „neprznila pleť“ make-upem (žádný ksicht, na
obličej 😉 ostatní líčidla ano)
.
Upravil/a: da ny
0
před 413 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem zkoušela fakt všechno dostupné – kosmetiku, různé doplňky i od těch dražších značek a zatím nejvíc, co mi na vrásky, ale i hydrataci pleti zafunguje je kolagen. Na ten nedám dopustit, jen lituju, že mi o něm nikdo nic neřekl až do mým 45 let.
0
před 410 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, souhlasím – nic lepšího není. Samozřejmě, že i kosmetika trochu pomůže, ale kolagen je na pleť, vrásky, ale i na lepší kvalitu vlasů a nehtů nejlepší.
0
před 409 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem kolagen dřív vůbec neužívala. Ale dostala jsem jako dáreček tuto sadu https://www.notino.cz/vital-proteins/collagen-peptideskneipp-sprchovy-gel-200ml-darkova-sada/ a musím teda říct, že co jsem ten kolagen začala užívat, tak se jednak cítím líp, jsem plná energie a hlavně se mi parádně zlepšila pleť, vlasy tolik nepadají a nehty mám krásně silné :) Za mě je kolagen zázrak :)
Jedno to není – já jsem vybírala fakt dlouho a pár značek jsem vyzkoušela, ale nejvíce nabytý účinnými látkami je www.orcacollagen.cz/o-pripravku Má taky výbornou chuť, takže se dobře pije a díky členství se mi každý měsíc automaticky vytvoří objednávka a přijde mi balíček domů. Nemusím nic řešit a ještě se dostanu na nejnižší cenu na trhu za kolagen.
Moc děkuji za komentáře, je pravda, že se kolagen všude chválí a hodně se propaguje. Napíšete prosím jaký konkrétně koupit? Nebo je to jedno jakou značku vyberu?
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |