Já bych se pokusila podlahu promastit,našla jsem přípravek CC-Přípravek
na impregnaci spár
Produkt na bázi vysoce kvalitních vosků a rostlinných olejů s obsahem
rozpouštědel, pro impregnaci příčných a podélných spojů laminátových
podlahovin a také dřevěných a korkových lakovaných podlahovin. Zamezuje
nebezpečí bobtnání, které vzniká vlivem vlhkosti.
Jelikož přípravek kromě jiného obsahuje olej,tak myslím,že by se tím
mohlo vrzání odstranit.
0 Nominace Nahlásit |
Pochybuji, že se Vám podaří ve smontovaném stavu dostat jakýkoliv přípravek i na spodní stranu. Při pokládce byl podceněn požadavek na rovnost podlahy, který je u zámkové podlahy mimořádně důležitý.
U lepených podlach k tomuto jevu nedocházelo i když byla nerovná
podlaha.
Nové není vždy lepší, zejména pokud se kouká na cenu.
Dražší laminátové podlahy ( jejich spoje ) jsou napuštěny voskem, který se při sestavení uvolní a spáru vodotěsně uzavře. Zároveň pusobí i jako mazadlo.
0 Nominace Nahlásit |
Tento problém jsme taky řešili, 70m2 vrzající podlahy systém péro-drážka jsme byli nuceni natvrdo přišroubovat k roštu pod ní a na ní jsme položili další novou, kterou podlaháři v péro drážce lepili plastickým lepidlem.Od té doby nevrže, je to tři roky.
0
před 5267 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejprve bych zkusil, jestli tam jsou všude dostatečně kvalitně udělané distanční a dilatační spáry. Je to dřevo, které pracuje. Proto se k tomu používají distanční držáky pro podlaháře. Ono si totiž každý myslí, že udělat plovoucí podlahu je záležitost na jedno odpoledne. Ale jakmile máte trochu komplikovanější půdorys místnosti, tak máte problém.
Taky s tím mám zkušenost. Některé podlahy toto prostě dělají. Například naše stará plovoučka to v jedné místnosti také dělala. Myslím si ale, že bez demontáže to nevyřešíte. My právě před pár měsíci doma dělali nové podlahy. Teď máme trochu jinou od https://www.supellex.cz/podlahy/ a u té už s tím naštěstí problém není. Snad se to ale znovu neobjeví.
Zkuste kontaktovat tohoto pána: http://jbpodlahy.cz/ určitě vám rád poradí, ohledně podlah dělá perfektní informační servis (samozřejmě zadarmo)