Už není třeba při pomalém stahování opisovat problematické autorizační kódy. Stačí kliknout na vyhledaný soubor a už to jede. U audio souborů 5× za sebou, pak už kód, nevím jak u videa. Škoda, že už dřív zrušili roletku, kde sis mohl rovnou vybrat adresář uložení. Teď mi to jde do stažených souborů a pak musím kopírovat. Nebo to máte jinak?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dust8 před 2007 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tohle nepoužívám. Raději torrenty.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádné zbytečnosti nepíšu, používám mnoho let stahovací program a ukládám kam potřebuji. Ale pro pohodlí používám pro uložení stále stejnou složku. Nemusím to pak hledat. Dál už s tím nakládám podle potřeby.
0
před 2007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… „Opsání captcha kódu slouží jako bezpečnostní prvek
k ověření uživatele. U nově nahraných souborů a malých souborů do
50 MB není nutné tento kód opisovat. Fajnšmekři, kteří si rádi
užívají luštění hlavolamů stále captchu na některých souborech
najdou.“ https://www.ulozto.cz/faq …
… jinak používám stahovač, a tím pádem mám videa uložený vždy ve
stejné složce …
… není třeba kopírovat ze stažených souborů, stačí je přeci jenom
jednoduše přesunout …
0
před 2007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mc Merkurion: ptal jsem se na to, jestli jsi zaregistroval rozdíl. Dřív jsem musel opisovat kód při každé písničce, třeba o 5 MB. Teď už ne. Klepnu na odkaz a mám to. Překopírování ze stažených do adresáře je to už to nejmenší.
… „… a malých souborů do 50 MB není nutné tento kód …“ >>> to je odpověď, nejni žádný rozdíl, takto malé soubory jsem nestahoval ani nepamatuju, u mne má malý soubor min 1G … ale nedávno, měli 15 let výročí, tak se neopisovalo ani u velkých, a od tý doby (to právě nastala ta změna), jsem nic nestahoval, tak nevim …
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |