jirka F

Vy, kdož bydlíte v Praze, nebojíte se, a to zejména většího výskytu trestné činnosti?

Já bych teda v Praze žít nemohl, aby mě někdo na ulici okradl apod.

Zajímavá 0 před 6 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Savier

Co teprve Ostrava? 😂 Takový Přívoz je fajn místo… Nebo třeba náš Havířovský Šumbark.

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Stačí se nepohybovat v noci v centru, leda pokud chceš nějaký fet…

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Praha je jen asi tak 100 vesnic pohromadě. Většina lokalit je normálně bezpečných jak ve dne tak v noci. Ano, lze tam najít křovíčka, kde se scházejí „pochybné existence“, ale to asi v každé obci nad 3000 a ve většině nad 300.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Ty se ale furt něčeho bojíš, furt ti něco vadí, furt tě někdo / něco obtěžuje, furt máš nějaký problém, furt s něčím kušníš a otravuješ!!! Permanentně otravuješ!!! 😡 Proč to sem píšeš, když je to negativní!? Chápeš to!? Je to negativní! 😡 Otravuje to!!! 😡

Tak se boj, já se třeba nebojím, vůbec to neznám. Neřeším potenciality, až to přijde, tak to řeším, bo to beztak na 99.99% nepřijde. 🤦‍♀️

Praha je úplně vklidu, jako! Dobrý, no, tak je to veliký město, no, tak je tam větší výskyt smažek, vagusů, alp, atp., ale když se díváš normálně kolem sebe, tak se takovým lidem, prostě, vyhneš, ne? 🙄 Vánoce v noci v Praze a vánoce na UANu, nebo na hlavaku, v Ostravě!!!, pyčo!!!, tak ty v Ostravě!!! jsou jiný Kaffee! Na hlavaku běžně 2–3 hlídky carabineros i policía secreta de la ciudad MěStaPo, tam zjev neleze z vlečnýho vozu tramway, šalinbaba ho jde vyhodit, zjev se postaví a začne chcát uprostřed tramwaye, opře se o štangli a usne, pyčo, s kládou venku! Tak nic, šalinbaba jde zpátky do domečku a vysílačkou volá carabineros. Přijedou tři carabineros, jdou za cypem, co spí opřený o štangli, ptáka venku, teďka, že jo, nejsou lidi, takže všem třem carabineros je dohromady třicet, takže to podle toho vypadá, vagus se vzbudí, a jak má toho ptáka venku, začne zase chcát! Šalinbabě už najíždí náhradní souprava, jenže, i když v noci je hovno provoz, tak tam už kolona tramwayí. Vagus vůbec nereaguje na výzvy „jménem zákona“, tak carabineros si zavolají na pomoc MěStaPo. Tak ho nakonec dostanou ven z tramway, pořád teda s ptákem venku, šalinbaba happy, zavírá dveře a jde na procházku do tý náhradní tramway, do tý prochcaný přichází manipulační řidič, že. Mezi tím venku začíná vagus, furt maje ptáka venku, zase chcát, to už carabineros ucho ztrácí trpělivost, a že „jménem zákona zanechte močení!“, vagus, samozřejmě, močení nezanechá, tak mu tam, hmaty a chvaty, jakože cpou ptáka dovnitř, dochcaní carabineros, vagus se nějak probere a začne se, trochu, bránit, nakonec se neválí ve chcankách na zemi jenom služební čepice, ale i dva carabineros a jeden vagus. Nic takového jsem za roky v Praze neviděl, jenom v Ostravě!!!, pyčo!!!

To, samozřejmě, není všecko, tam normálně, na hlavaku, vagus páčí šrubovákem automat na Kaffee, ne, normálně, tam lidí mraky, světlo, jak v poledne, a on tam páči šrubovákem automat na Kaffee. Samozřejmě nevypáčí, ale páčí. Tak popojdu bokem, zavolám na Emergencias 911, fakt za 3 minuty naběhnou „prvosledi“, vagus si dál, jak kdyby tam byl úplně sám, páči šrubovákem automat na Kaffee. Hej, až ho ti tři obestoupí úplně dokola, a až mu jeden chytne tu ruku se šrubovákem, tak se najednou úplně diví. To jinde nezažiješ, takhle blbýho páčitele! Tam bys zapad, normálně, na hlavaku v Ostravě!!!

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
jirka F

Jo jak psal tuhle zjentek že tam aby se člověk bál pomalu vstoupit do MHD.

Tonda Káňa

Já jezdím v MHD každý den do školy, denně dohromady přes hodinu, hlavně metro. Čeho bych se měl podle tebe začít bát? 😲🙃

jirka F

Filip84: Pozor ať ti nepraskne žilka.💥

Filip84

A proč by měla!? Ty jsi úplně mimo, úplně mimo realitu! 🤦‍♀️

Už jsem ti to psal, a ne jednou: seď doma na řiti, tam to máš nejbezpečnější. Vůbec nechoď ven, když budeš muset k doktorovi, nech si poslat sanitku přímo před barák, jenom sedni do sanitky, a zase zpátky.

To máš nejbezpečnější. Vyjdeš ven, spadne na tebe letadlo. Nebo panelák. Ne, nic, seď doma na řiti, vybavené. 🤪

Nový příspěvek