Avatar uživatele
anonym

Vy se dnes stydíte ?

Vy se stydíte za to,že vaříte polévku s pytlíku a druhé jídlo z konzervy a nechcete to dát světu najevo?!
Doplňuji:
U barbakana je na oběd český národní poklad! Vepřo,zelo,knedlo (bramboro):-D

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? anonym, aramah, Andělé, johana 56, tom004, dědapetr, briketka10, Illines před 4667 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Andělé

Pěkný prdlajs! 🙂
Kuřecí vývar,brambor­.knedlík,zelí a pečeně..:-)
Co mají dnes u Barbakana dobrého?:-)
Doplňuji:
Jami155,tak přijdte,ješte malinko zbylo..:-))

Upravil/a: Andělé

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Jdu ještě dál – ohřívám své včerejší výtvory. A mimochodem – ani mne nenapadne se za to stydět. Některé polévky z pytlíku přímo miluju. Taky se dobrovolně přiznávám, že k hlavnímu jídlu mám zvěřinovou sekanou a že ani za to se nehodlám stydět. Svět mi neuvaří, takže ať si s případnpou kritikou jde na odpovídající místa.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nedělejte mi chutě s tou zvěřinou!Žádný pytlík se dnes u nás nekoná,je přeci neděle.Máme bramborovou kaši s pečenou krkovičkou a také vývar s drobením.K An­dělce bych dnes taky šla!Mňam!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
WeeBear

Achjo, připomněl jsi mi důležitý fakt – měla bych ve spíži zkontrolovat datum spotřeby polévek v sáčku. U nás je nikdo nejí, ani nevaří a těžko říct, jak to vypadá.. 🙂

Každopádně se přiznám, že dneska nikdo nevypadá, že by měl hlad, tak je pouze rychlovka – boloňské špagety. 🙂

Každopádně, všem, co se už hrnou hladově ke stolům na nedělní oběd přeji dobrou chuť! 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Ooooo,nikoliv,můj chlap miluje klobásu s fazolí v konzervě,i když klobásu to nevidělo ani z dálky a já si pamatuju,že můj tatík to má rád taky,ještě z dob,kdy se tento polotovar nacházel ve skle,nikoliv v plechu.
Takže občasný hřích v podobě konzervy nám nevadí,hlavně že je to rychlé a nemusím stát dvě hodiny u plotny.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Netrefil ses. Vývar a řízek z kance s bramborovou kaší

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Jestli mi „neutekla“ nějaká předchozí otázka na kterou tato navazuje,tak mi její smysl uniká. Co se týká polévek z pytlíku kudrnaté,české i vietnamské,jsou mou běžnou snídaní. Konzervy,zele­nina,houby,k va­ření používám. Dobré masové velice zřídka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Rozhodně polévka z pytlíku není polévka.
Konzervy to néééééééé v dnešní době fakt nevíte co v tom je…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Illines

A ja teda ani,jedno.Krom zmrzleho peciva.Ale dnes -krupicove noky ,bratislavska omacka s hovezim a polevka pro zahrati -cesnecka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Jako obrana před útočícími viry silná česnečka a králík(z domácího chovu) na smetaně s knedlíkem.Stihla jsem i pár honzovek ke kávě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

No nevím, asi proti ostatním nic moc. Převážně jsem měl přeměněnou trávu s trochu vody z ní vyvařené a nějakou cibulovinu k tomu pro chuť.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Konzervy ani pytlíky ne, já je beru jako škodnou! Jsem jako když dělníci v manufakturách rozbíjeli stroje, které za ně dělali práci. 🙂
Vařit mne baví a myslím, že jsem dost zručná a nelopotím se s tím. Ráda experimentuji, vymýšlím dobroty a zkouším novinky
Oběd – lze-li to tak ještě nazvat, máme až teď, protože dřív to nešlo.
Nedávno jsem si koupila Culinarii Francie a tak jsem zkusila lahůdku – kuřecí prsa nadívaná mrkví a celerem s tymiánem. Osmaží se na másle, přidá se najemno nakrájená šalotka, vše se podlije vínem a vývarem a krátce podusí. Je to jednoduché, je to za chvilku a je to lahůdka. S basmati rýží to nemá chybu. 🙂
Doplňuji:
Ad Illines: Bratislavská omáčka zní velice zajímavé, zkusím ji „vygooglovat“.
🙂

Upravil/a: Damiana

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

Rajská omáčka a plněný paprikový lusk.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

barbakane k Tvé otázce ze včera

jestli se nudíme ??

tak se dnes nestydím měla jsem to uzený s kašičkou a okurkou..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Andělé

Barbakane,nebyli jste s paní pro ten český národní poklad u nás?:-))

před 4667 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Andělé,nebyli,ale co není může být! Zvete nás ? 😁

před 4667 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Andělé

Barbakane,to víte,že jo,jestli se vám chce do hor,klído pído:-)) Ale aby nezbyl už jen chleba,než sem dorazíte:-D

před 4667 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Chlebem nikdy nepohrdnu. 🙂

před 4666 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Andělé

Bodejt,tj.také naše národní jídlo:-)

před 4666 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek