Dobrý den,asi se vám bude zdát moje otázka dost hloupá,ale věřte mi,že na vaše názory dost dám.K věci..můj problém je že chodím do deváté třídy a teď si musíme vybrat kam půjdem na SŠ popřípadě učňáky,gymnázia..Problém je v tom,že nevím kam mám jít.Z českého jazyka mám 1–2,dějepis 1,chemie 2,angličtina 1,francouzština 1,..atd jsem na 1–2 a hrozí mi trojka z přírodopisu.Nejhorší je,že mi nejde matematika..máme hodně přísnou učitelku,ale vychází mi 3–4 a učitelka mi dá 4 ☹ Je to strašný strašák na vysvědčení,ale bohužel s tím nic nenadělám..Mám,ale pochvalu za aktivitu a vzornou přípravu na vyučování.A v tom je problém-chci jít na gymnázium,protože se ráda učím,a chci jít na vysokou zaměřenou na jazyky,takže gymnázium by bylo ideální,ale sráží mi ego ta matematika a já se pořád nemohu rozhodnout jestli si mám dát přihlášku na ten gympl..a co když mě vemou(protože je málo žáků) mám/nemám jít? ☹ Omlouvám se,že je to tak dlouhé,ale nešlo to zkrátit.Děkuji
Doplňuji:
A nejsou přijímačky,takže se na známky asi kouká ☹
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? MajaIS před 5042 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Některé školy na známky nekoukají, ale při přijímačkách dají test od firmy Scio, který lépe ukáže co umíš. takže bych zkusil gympl, kde tyto testy dělají.
0
před 5042 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahojky Nikii, tak s touto věcí mám nedávnou zkušenost. Když jsem si já dávala přihlášku na gympl, měla jsem z matiky v pololetí trojku, a oni brali do průměru 1,6 – pak tam byli ještě tři trojky z jiných předmětů, takže mě vzali na druhé kole a to tak tak :))No ale já jsem jim to místo nevzala, taky mě baví jazyky a zvolili jsme radši školu se zaměřením… Tak nevím, jak budeš postupovat ty, Niikii, ale neboj se…Koukni se na website (webové stránky) toho gymnázia, mrkni na kritéria pro přijetí a tam to důležité budeš mít vypsané. Tak se drž a papa
0
před 5042 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já bych si tu přihlášku dala. Průměr bys neměla mít tak hrozný a škola pozná, že máš špatnou známku jen v jednom předmětu, kterej ti prostě nejde. Zkus to, skoro nic za to nedáš…
0
před 5040 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek