Teď právě někdo vyhrál 123 milionů. Ještě se nepřihlásil. Při takové sumě bych se musel už nad utracením zamyslet. Něco bych pořídil, něco rozdal a zbytek investoval,. Znám ni několik lidí osobně co vyhráli, ovšem sumy byli o něco menší.
0 Nominace Nahlásit |
Znám jich dost i já jsem vyhrál. Kdo nesází nevyhraje. Mám v PC generátor čísel. Sázím každý týden nedělní sportku, čísla měním podle nálady. Buď za měsíc, nebo za delší dobu.
0 Nominace Nahlásit |
Sázím pravidelně, ale jen umírněně. Čísla dávám náhodně, kdysi jsem několik let dával stejná čísla, potom jsem s tím přestal a za dlouhé roky ani jednou všechna nevyšla, jen sem tam čtvrtá. Přestal jsem s tím proto, že jsem byl častokrát ve stresu abych neprošvihnul termín podání, býval s tím problém hlavně v čase dovolených, když jsme někam jeli a nebyla tam možnost podat tiket. Moje výhry – zatím čtvrté, sem tam třetí. Velkou výhru bych ani nechtěl, jen se člověk dostane do problémů a ztratí kamarády. Najdou se sice hned jiní, ale o takové není co stát
0 Nominace Nahlásit |
Je to podvod. Jednou vylosovali v dalším termínu stejná čísla. Asi se jim tam vloudila chybička nebo selhal lidský faktor.
0 Nominace Nahlásit |
Názor na loterii ? To je prosté. Je velmi rozumné být provozovatelem loterie, mimořádně hloupé být jejím účastníkem který naivně doufá ve výhru jen proto, že slyšel o někom kdo vyhrál 🙂 Loterie je do očí bijícím přikladem snadně vydělaných peněz na obyčejné lidské naivitě.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |