Zdravím, vždycky mě zajímalo, jestli se taxikařením člověk uživí. Já taxikáře výdám jen sedět na zadku a číst si. Jaký je Váš názor nebo zkušenost?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, GM, Radak před 5012 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Někde na vesnici, kde lidi nemají vlastní auto, autobus jezdí málo a žádná taxi služba tam není, tak by problém asi nebyl.
Horší to bude ve městě, kde je taxislužeb několik tak tam by s uživením mohl být problém.
Záleží na mnoho faktorů, jaká je cena benzínu v lokalitě, jaké máte auto (spotřeba, technický stav (jestli ho nemáte každou chvíli v servise)), jaké je konkurenční prostředí, na jakou skupinu zákazníků se budete zaměřovat, kde budete mít stanoviště a dalo by se pokračovat
0 Nominace Nahlásit |
Taxislužeb moc nevyužívám,ale když už,tak ráda s nima mluvím a vyptávám se.Tak jsem se např.dozvěděla,že jedna z nich má asi tak 15/16tisíc plus co si vyjezdí na dýškách.Je ale zaměstancem.Druhá šoférka je u téže firmy,ale jezdí na žl.čili se musí starat o auto,které je její,platit si pojištění apod.,ale prý je na tom lépe než zaměstnanec,který jezdí s firemním vozem.Tak nevím.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Radak, AndreiRanger
před 5012 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to o tom kde se jezdí a jaké máte kontakty.
Většinou jezí lidi z nočních podniků a tam jim dávají vizitky svých
oblíbených taxi služeb apod.
A tam, kde přetaxikováno také nemusí vždy panovat dobré mezitaxikovské
vztahy.
Myslím, že to je o hodně investovaném času.
Znám lepší zdroje příjmu a vytvoření finanční a hlavně časové
nezávislosti.
0 Nominace Nahlásit |
V dnešní době už ne, protože čím dál více lidí má auto, a taxikařů je strašně moc. Prostě šílený poměr. A navíc za ty peníze vůůůůůbec
0
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek