Na celém světě není nikdo, kdo by vždy vydělal. Jak vydělat je poměrně snadné, pokud ovšem víš nebo umíš odhadnout, které akcie půjdou nahoru a které ne. Koupíš, když je cena nízká, a jakmile vzroste, tak prodáš. Pokud chceš zlepšit tímto způsobem svou finanční situaci, je potřeba mít i dostatečnou finanční rezervu. Několik desítek tisíc je o ničem.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že cennou a hlavně konkrétní radu ti tady nikdo nedá. Na síti seženeš různé články a komentáře k tomuto tématu (tuším, že jsem kdysi něco o tom vyšťoural na Finance.cz), ale chce to více času a možnost konzultací s někým, kdo se vyzná. Pochybuji ale, že ti bude někdo ochotně a nezištně dopomáhat k bohatství 🙂 Běží i různé kurzy na toto téma, samozřejmě ne zadarmo. Já mám v dostřelu pouze jednoho známého, který si tím přivydělává, ale nic moc. Abys opravdu slušně vydělal, musíš mít hlavně informace, informace, informace, … , anebo kliku. Vzpomeň třeba na Standu G. Taky žádnej „Ajnštajn“, ale když víš dopředu, o něčem co padá, že za chvíli poletí nahoru, tak to nekup, že jo. Já se do toho nepouštím, nemám potřebné znalosti ani kliku, spíš koliku. Ale přeji ti úspěch.
Upravil/a: orwell
0 Nominace Nahlásit |
kdyby tato schopnost byla tak běžná, že bys ji mohl snadno zjistit třeba na stránkách, jako jsou tyto, pak by to patrně dělal každý ;) Obchodování s akciemi se opravdu nedá naučit tak, že ti někdo na libovolné stránce poradí pár tipů „jak na to“. Denně se v akciích protočí biliony a snaží sa na tom vydělat přenejmenším miliony lidí po celém světě. Někteří vydělají a někteří prodělají. Kromě živých lidí beztak tvoří většinu pohybů na trhu automatizované systémy, které nakupují a prodávají třeba několikrát během vteřiny na základě různých algoritmů.
Upravil/a: xxx3
0 Nominace Nahlásit |
Už jen možností jakým způsobem na akciích vydělat je mnoho. Počítej s počátečním kapitálem nejméně okolo 500 000,– (myslíš-li to vážně) nicméně i tak je při obchodování, věř nebo ne, vydělání či našetření této částky tou nejsnadnější částí. Dále studuj akcie úplně všude (internet, knihy, online kurzy, živé semináře atd.) nejméně každý den 2 hodiny naplno po dobu dvou let a poté už máš slušnou šanci se z 80% ztrácejících zařadit do skupiny 20% těch, kteří stabilně vydělávají. Tedy musíš být lepší než čtyři z pěti kteří uvažují stejně jako ty. Ale to jde, ne? Držím palce!
Dodatek: když to po sobě čtu připadá mi že konec vyzněl trošku sarkasticky. Uvádím na pravou míru: myslel jsem to vážně a opravdu mi nepřipadá být nejlepší z pěti natolik nemožné.
Upravil/a: Smode
0
před 2851 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek