Tvůj dojem je správný a doufám, že ještě za mého života bude tento dinosaurus pohřben, alepoň co se pozemního vysílání týká.. Stejně tak jako je už pohřbíván rozhlas. Místní vysílání se nedá poslouchat a mám k dispozici tisíce internetových rádií z celého světa. Tak proč? Všechno je jen otázka rychlosti a objemu dat na netu.
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 2125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Před 9ti lety jsem daroval televizi +stbx. Já chci projektor.
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 2125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak já osobně mám TV ve sklepě. TV vysílání (programy) je k ničemu, zpravodajství ti akorát zatemní mozek (díky své tendečnosti a účelovosti), pořady (filmy), které stojí za shlédnutí domrví nekonečným tokem reklamy a na prudce inteligentní díla jako „Ulice“ nebo „Superstar má talent“ aj. hovadiny nestojí plýtvat časem.
Navíc – pokud by někdo chtěl/musel ty bejkárny skutečně mít, je tu spousta služeb jako „Kuki“, které ti to dostanou snadno do počítače a s takovým komfortem, které poskytují u TV PVRka nebo přístroje za několik desítek tisíc. (timeshifting, nahrávání atd.)
Malá TV (úhlopříčka) nemůže konkurovat monitoru, velkou zase hladce trumfne projektor. Takže i jako zobrazovač jak píše Edison je to podle mne v posledním tažení.
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslím. Ber to tak, že televizor je zobrazovač. Jaké médium si na tom pustíš je jiná věc. Internet tedy možná vytlačí radiové šíření signálu, ale televizor, jako takový, spíše ne. A nakonec… televizor a displej počítače jsou různé věci a hoděj se na různé věci. Včetně dynamického rozsahu, rozlišení, obnovovacích frekvencí… A že by byly papírové noviny, knihy, rozhlas zbytečný? To si nemuyslím… Dám příklad: Všimni si, že DAB rádio do auta nikdo moc nechce. Dokonce se vrací trend KV a SV AM vysílačů.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 726 |