Dneska jsme si s manželem vzpomněli na Vyvolení s Vladkem a jestli náhodou nebude Vyvolení 4. Už nás ty Talentmanie a Superstar nebaví, je to pořád na jedno brdo. Po Vyvolení 1, byla 2 a 3 absolutní propadák a hlavně to bylo rychle za sebou bez jakékoliv změny. Pouze lidi byli stejní a možná drobnější vybavení ve vile. Už je to několik let, a zase bychom se docela rádi na takovou reality show mrkli. Třeba kdyby jí nějak zajímavě pozměnili. Na internetu píšou že Vyvolení 4 bude, někde zase, že je to absolutní kec a Prima nic takového nepřipravuje.
Teď prý běží něco v duchu Vyvolení v Maďarsko a prý se jim to povedlo.
Nevíte náhodou, jestli se připravuje Vyvolení 4? A ještě jedna soukromá otázka, chtěli byste aby jí dávali nebo už toho máte plný zuby? Měli byste teď po delší době opět zájem o tuto reality show nebo radši ne?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Motolka, Gabra, Vrabčák před 4835 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já už žádnou takovou reality show nechci, děs běs, i když první
vyvolený jsem sledovala. Jednou a dost.
Doplňuji:
Tome, to buď rád – o nic si nepřišel.
Upravil/a: Berušinka
0 Nominace Nahlásit |
Kvůli licenci Prima musí každou blbost konzultovat s Maďary a to dost omezuje inovace.
0 Nominace Nahlásit |
Všechny naše reality show mě moc nebrali. Pouze jedinná mě trochu zaujala a ta nyní běží na TV Markiza. Název pořadu „Farma“. Deset městských lidí se dostane na venkovskou samotu a musí se sakra hodně snažit aby se vůbec najedli. Pravidla a všechny dosavadní epizody na http://farma.markiza.sk/uvod .
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek