Manžel je OSVČ a nechce přistoupit na výživné( 8 000,–Kč) sepsané OFICIÁLNĚ dohodou, protože přiznává nízké příjmy. Zajímá se soud o příjmy manžela, pokud sepíšeme dohodu o výživném? Nebo mám přistoupit na jeho „čestné slovo“ a zažádat až v případě neplacení. Promlčecí lhůta je myslím 3 roky. P.S.Zatím bez problémů platí.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kapka před 5005 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
proboha žívého nanic nepřistupujte trvajte natom co chcete a nechte si to potvrdit soudem,jinak zapláčete,vim očem píšu,měla sem totiž to samé,a jelikož taky tvrdil jak malé má příjmy tak mi nakonec půlku z výž.co jsme měli domluvený sebrali,a vemte si advokáta jibnak sváma u soudu vymetou,pište si všecko co jste do dětí dala a co otec nad rámec,kroužky poplatky obědy ve škole atd atd at máte něco v ruce,držim palce,manžel musí doložit daně,a i tak když víte kolik má budou to hrotit jako že mu to přepočítaj atd,jak říkám advokáta aby vás nezahnali do kouta tak jako mě,nenechte se zastrašit a pokud se vám soudce bude zdát zaujatej vůči vám hned to řekněte stím že je zaujatý a že chcete jinýho soudce a nebo pak se odvolejte výš máte pak daleko větší šanci se domoct těch8tis.
0 Nominace Nahlásit |
U OSVČ je to s výpočtem alimentů trochu složitější. Pokud manžel
hraje na to, že má malý zisk, mělo by mu to teoreticky být málo platné.
Soud by mu měl vypočítat alimenty z částky, kterou by si byl schopen
vydělat, pokud by se nechal zaměstnat ve svém oboru.
Tak mluví teorie, která se vyučuje ve škole. Jak to chodí v praxi, to
tvrdit nemohu. Doporučuji se na to ještě u právníka informovat, moji radu
berte jako určité vodítko.
0
před 5004 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek