Jsou fotografové , kteří tvrdí , že některé záběry jsou mnohem působivější v černobílém podání a já s nimi souhlasím. Programů na převod barvy do č-b je mnoho (Zoner foto st., picaso 3 ..) téměř každý program pro úpravu fotek touto funkcí disponuje.
0 Nominace Nahlásit |
Ano na černobílé fotky vzpomínám jako malé Mimčo si mě necháli vyfotit na černobílou fotku moji rodiče a doted mě mají i s mojími sestrami v obýváku zavěšené na zdi .Ted dávám přednost barevným i když některé černobílé záleží na tom jak jsou upravené jsou pěkné i ted.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, vzpomínám.
Tato není upravená, je to originál v té době jediná možná
fotografie:
http://img.nadapenny.com/t20/10340/nadap113742467300232.jpg
Na změnu fotek používám irfanwiev nebo photofiltre.
0 Nominace Nahlásit |
Na čiernobielej fotografii viac vynikne hra svetla a tieňa. Niekedy
z obyčajnej farebnej fotografii sa pomovou prevodu do ČB podarí vytiahnúť
prekrásny záber.
K tomu používam kombináciu viacerých programov, každý
dokáže niečo.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne neumím takto upravovat fotky,ale černobílé se mi líbí víc.Neříkám že všechno,ale portréty jsou určitě působivější.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když jsme byli s bratrem malí,táta měl doma fotokomoru,moc nás bavilo s ním vyvolávat černobílé fotky.Potom začaly barevné fotky,negativ se musel poslat poštou až někam do Budějovic a pak čekat až příjdou poštou fotky.Ale to už nebylo ono,protože jsme si je nedělali sami.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Občas, když mám čas , bavim se tím, že nečitelné fotky staré víc jak 60 let sčitelňuji. Je to zajímavá práce, když na vás najednou pohlédnou vaši předci.
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |