jirka F

Vzpomínáte při dnešním svátku na PC hru Mario?

Já ano; když jsem byl ve třetí třídě, tak jsme to v družině pařili na místním dnes již prehistorickým PC. Hráli jste ji jako děti také?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, OmylCZ před 21 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ,
ani to ze je
25. březen

• Mezinárodní den nenarozeného dítěte
  • Mezinárodní den památky obětí otroctví a transatlantického obchodu s otroky

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

PC hry mě nezajímají, dělají z lidí jedince neschopné pohybu a neznalé přírody, navíc se zkaženýma očima.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Ne, nikdy jsem to neviděl

0 Nominace Nahlásit

df

Jo, hrál jsem to. Ale pamatuji i herny s videoautomaty začátkem 90. let. Házelo se tam 2 Kčs

Upravil/a: df

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Souhlasím, že Mezinárodní den solidarity se zadrženými a pohřešovanými zaměstnanci se musí pořádně oslavit.

Ale zítra budeš mít svátek k oslavě: mezinárodní den boje proti epilepsii!

Jak píše aliendrone, ta hra vznikla nikoli pro PC, ale herní konsole. Do PC se dostal později, a jo, vzpomínám si na to. Chvíli jsem to hrál, ale to už je relativně dávno. 😅

Však to si můžeš zahrát i dneska, existuje i aplikace pro Android – hledej, hledej! 😅

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Jediný mně známý „Mario“ v herním světě je ten od Nintenda. Což je (byla) konzole, nikoliv PC. A nehrál jsem to, protože hovadina. V tehdejší době jsem na Atari 1024ST pařil drakózní RPG Ishar (myslím, že jedničku nebo dvojku) – a to origo ve FRANCOUŽŠTINĚ! (jasnačka, že warez 😉 🙂 ) Byl to MASAKR, muehehehe! 😉 🙂
Víš co to byly „diskety“ a „disketová mechanika“? 😉 😁

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Jaky svatek mas na mysli?

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby