Radši si ho kup. Stahovat OS je nelegální. Ale s bity ti poradím. 32 bit byl nejdřív a pak byl 64 bit. Na 64 bit jede více programů než na 32 bit.
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, IK, ivosek.pole
před 4654 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chcete-li nainstalovat 64bitovou verzi systému Windows 7, budete potřebovat procesor, v němž je možné používat 64bitovou verzi systému Windows. Výhody používání 64bitového operačního systému nejlépe vyniknou v případě instalace velkého objemu paměti RAM (Random Access Memory) v počítači (obvykle 4 GB paměti RAM a více). Vzhledem k tomu, že 64bitový operační systém dokáže zpracovat velké objemy paměti efektivněji než 32bitový operační systém, může 64bitový systém rychleji reagovat při spuštění několika programů najednou a při častém přepínání mezi těmito programy. (takto pravi microsoft)
32bitovy system nedokaze pracovat s vice jak cca 3GB pameti Ram, takze mas-li na svem pc vice, urcite zvolit 64bit. Mas-li do 3GB a nepocitas do budoucna s rozsirenim pameti je celkem jedno, ktery system zvolis.
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, IK
před 4654 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stahovat je nezákonné a může se stát že se rozlítnou okna a dveře a než se zpamatuješ, budeš ležet na zemi spoutaný a s kuklou na hlavě, aby jsi nic neviděl.
Kup si raději 64 Bitů. Dokoupíš RAM a 32 bitový systém ji neuvidí.
(32 bitů použije pouze 4 GB RAM).
Jestli tě to zajímá víc, tak mi napiš na mail: Michal.Kolesa@seznam.cz
Doplněno:
Tak mi ani psát nemusíš 🙂 Kolega Casey to napsal lépe než bych to napsal já.
Děkuji kolego.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |