Poslední dobou se na YTB rozmohl trend LetsPlayů, Vlogů atd. Je to pořád stejné, o ničem. PC hry jsou super, ale když vidíte každej den milion kanálů na kterejch 10letí kluci smaží Majna, tak mě to neba [:-D] Na druhou stranu maj odvahu. Říkal jsem si, že bych točil zajímavé dokumenty (a chtěl bych aby byly zábavný a ne plytký [:-D] ) a i různý scénky a skeče. Ale pořád hledám odvahu a nevím jestli by se na to někdo díval. [:)] Jinak koho máte nejraději z československé scény YTB? Mě se třeba líbí fiflipův či nejfakeův kanál
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kapka, Lucy před 4110 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpovědi.cz neslouží primárně jako chat, tato otázka je ‚zralá‘ na
odstranění. Zkus to proto jinde, nebo se ptej jinak.
P.S: YT sleduji minimálně.
0 Nominace Nahlásit |
netusim ocem je rec …:D kdyby jsi poslal odkaz …:D nebo mam starsim neco
vysvetlil :D
Doplňuji:
jinak nezavid a pokus se byt na d veci !! oco ti jde …?
Upravil/a: badisko
0 Nominace Nahlásit |
NejFake – sleduji ho sleduji a mám ho ráda hlavně za jeho názory a líbí se mi, že jen nevtipkuje, ale snaží se lidem i něco dát.
Ati – znám ho díky NejFakovi, přijde mi vtipný a i rozumný, ale na jeho videa koukám jen občas.
GoGo – asi jedný slovenský youtuber, kterého mám fakt ráda, dokáže mě šíleně rozesmát, ale pokud víte o tom jeho sporu s Gr3thou, tak jsem byla na její straně a na GoGa docela naštvaná, za to jak to blbě pochopil a pak se k tomu snad už ani nikdy nevyjádřil a neuznal svoji chybu a dělal z Gr3thy akorát hlupáka. Jak říkám, přijde mi ohromně vtipný, sympatický mi je ale už o něco méně.
Smusa – znám ho díky GoGovi, natáčeli společně u Smusy doma vlog, který mě nijak moc nezaujal, jeho další další videa už jo. Některá si pouštím dokonce i po několikáté. Přijde mi strašně legrační, napodobuju ho občas dokonce i jak při facebookovém dopisování s kamarády (kteří ho znají), tak v reálu. :D V jeho prvních videích mi sice vadilo, že mluvil docela sprostě, ale teď už si na to nejspíš dává pozor a i podle rozhovorů z moravského craftconu mi přijde sympatický. :)
Adam Jícha – našla jsem ho díky videu „15 věcí, které kluci nesnášejí na holkách“, které sice shrnul dobře a přijde mi, že má dobré názory i v dalších jeho videích, ale nějak mám furt pocit, že by se měl naučit lépe vyjadřovat a nemít tak rozklepaný hlas, protože občas mluví jako kdyby se bál, že řekne něco špatně a díky tomu se pak nakonec stejně kolikrát přeřekne.
Viral Brothers – znám je díky facebooku, protože jejich videa se šíří rychlostí světla. :D Kolikrát jsem je sama sdílela, jsou zábavní. :)
Ajk Murczechy – sledovala jsem ho spíš dřív, znám ho díky videu „ja vam ten X-teen z hlavy vymlatim“. Videa má dobrá, vtipná.
Jan Zelenka – nechápu jak se někdo může téměř úplně vzdát svého osobního života tak, že ze sebe dělá na youtube blbce. Má z toho asi sice dobré peníze, ale za jakou cenu. Na jednu stranu ho za to obdivuji, věřim že v hlavě má něco víc, než co předvádí ve videích, ale vadí mi že vrhá špatné světlo na homosexuály.
Znám jich daleko víc, ale tyhle asi nejlíp a myslím, že to už radši stačí. :) :D
0 Nominace Nahlásit |
Zkus něco natočit, ti známí vlogeři taky jednou nějak začínali a
postupně si získávali svoje odběratele.
znám určitě Viral brothers
Z vlogerů mám nejradši Nejfaka.
Znám ještě Goga, Smusu, Atiho, Ajka, jakože vím o koho jde, pár videí
jsem viděla a líbilo se mi to celkem. Ona mi je ukazuje dcera totiž. 🙂
Z holek znám trochu vlogerku Grétu.
Ještě znám Peťana, ale abych pravdu řekla, nezaujal mě svým
chováním.
0 Nominace Nahlásit |
Já se jednou docela zhulil a něco popil, natočil sedmisekundové video, jak si hraji na Hamleta, pronesl repliku „pít či nepít, to je, oč tu jde“ a mělo to přes dva tisíce shlédnutí :) Toto se mi hrozně líbí, čím větší blbost, čím více se ztrapníš, tím máš větší shledávanost-více peněz. Také se mi líbí, že je zadarmo.
0
před 4110 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |