Kolega má názor na př. proto v Praze si udržuje vzácný politik náročnou milenku, v Brně dáma převede obecní byt na svoji rodinu v Ostravě obdivovaný borec zakoupí BMW s chladničkou na šampaňské, poněvadž při dlouhých cestách na severu Moravy potřebuje občerstvení možná tuto vymoženost nemá ani president. V Pardubicích obviněno 5 ouředníků v Moravské jenom tři a dalo by se pokračovat.
Zajímavá 0 před 2 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Protože v nejbližší obci, kde ti lidé žijí, mají pocit možnosti
aspoň něco ovlivnit. Vše ostatní je mimo jejich dosah. Protože v Praze se
přerozdělují peníze, a většina jich tam zůstává. Lidé se navíc
neztotožňují s kraji, když byly zrušeny okresy. Čím dal víc se vše
centralizuje do Prahy a do Bruselu.
Viz zajímavý článek Mariana Kechlibara “Česká federativní republika,
aneb úvahy velmi nereálné”. https://kechlibar.net/2024/12/17/ceska-federativni-republika-aneb-uvahy-velmi-nerealne/
Upravil/a: Ametyst
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě je jeden z hlavních důvodů, že politici mají většinou velmi vysoké vzdělání.
0
před 2 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ametyst samozřejmě snemá pravdu s tvrzením „Čím dal víc se vše centralizuje do Prahy a do Bruselu“. Naopak, v ČR mají obce silné postavení, rozpočtově hospodaří s výraznými přebytky – viz: https://www.mfcr.cz/cs/rozpoctova-politika/uzemni-rozpocty/hospodareni-uzemnich-rozpoctu Prosím, zjišťujte si fakta, nedejte na pocity!
Ametyst: nemáte pravdu v tom, že s odkazem na článek M. Kechlibara
tvrdíte něco, co v něm vůbec není! Pokud si to nemyslíte, tak mi prosím
uveďte, v kterém odstavci svého blogu M. K. tvrdí:
„v Praze se přerozdělují peníze, a většina jich tam zůstává“
„Lidé se neztotožňují s kraji, když byly zrušeny okresy“
„Čím dal víc se vše centralizuje do Prahy a do Bruselu.“
Ani jedno tam není …
Pětadváca, bez pocitů zůstanete jen pragmatickými dementy, bez duše. Taková živoucí AI… 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Nenaváděj lidi k jejich zániku. Je to nebezpečné. Když, tak se seber a leť do JA, olíznout někde žábu, když nevíš lauter nic. Pak alespoň částečné prozření a se povzneseš, vysoko. Jednoduché, prosté.. 💁♂️
Nikdo nepíše, že máš zůstat bez pocitů. Jen že před odesláním příspěvku pro veřejnost by to chtělo jej zkontrolovat i fakticky. Můj pocit by mi někdy dovolil napsat „Kobila má velkí boki“, ale než podobné tvrzení budu prezentovat veřejnosti, trrochu se zamyslím a pokud si nejsem jist, zkontroluju s relevantními zdroji (v tomto případě např. s jazykovou poradnou, nebo učebnicí ČJ pro 2. či 3. ročník ZŠ)
annas | 5913 | |
Drap | 4650 | |
led | 3008 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2243 | |
zjentek | 1663 | |
ivzez | 1445 | |
aliendrone | 1424 | |
quentos | 1424 | |
elkon | 1336 |
Divadlo |
Etiketa |