Je možné, že server byl přetížený, nebo třeba došlo k přerušení, zkus to stáhnout ještě jednou. U větších souborů se to stává docela často.
0 Nominace Nahlásit |
Taky je dost dobře možné,že soubor byl na uložto vložen na dvě
části,to stalo mě několikrát,třeba když je film moc dlouhý.
Takže buď stáhnout znova nebo se pokusit najít i druhou
půlku.Např.Blade:Trinity byl taky na dvě části…
0 Nominace Nahlásit |
Patrně je tam nějaká chyba, zkus to znova a/nebo jinej soubor (na uložto jsem viděla ještě jeden nazvanej jenom young frankenstein, tak nevim, jestli to je anglicky, ale někdy tam maj jenom ang. název a jsou česky, tak ho zkus)
0 Nominace Nahlásit |
To co říkaj všichni ostatní + taky je možné, že ti během stahování došlo místo na disku. Zkoukni to. Pokud si během stahování vypnul prohlížeč, po zapnutí by ti to mělo samo naskočit a pokračovat ve stahování souboru. Pokud ti došlo místo na disku nebo ti vypadlo připojení, budeš to muset stáhnout celý znova.
0 Nominace Nahlásit |
občas se třeba stahování filmu samo od sebe nebo vlivem připojení, co já vim, přeruší – mě se to stává docela často, ale stačí zkusit jiný soubor a je to, a když jiný není, tak na potřetí se to dostahuje celý :D
0 Nominace Nahlásit |
film je možná rozdělený na 2 části. Druhá část však nemusí být na stránkách. Pokus se najít jiný odkaz, kde stáhneš celý film na jednou!
0
před 4823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek