1 – ak ich naložia do iného lietadla, je možné, že sa s nimi už
nestretnete. Prípadne to trvá kým bude letové spojenie na vaše cieľové
letisko aj niekoľko dní.
2 – záleží od veľkosti letiska (kapacita letov), na malom letisku je to
otázka pár minút, na veľkom aj 1–2 hodiny
0 Nominace Nahlásit |
Dostatt kufry není nikdy jistý, už mi je 2× zašantročili:-(((
To je různé, někdy si u kufru za 5 minut, jindy to trvá i hodinu:-(( Záleží i na letišti, pokud je hodně velké, tak tam bývá zmatek. V Londýně jsme čekali víc než hodinu:-(( V Brně je to většinou do pěti minut.
0 Nominace Nahlásit |
Jak kde (letiště, stát). Obvykle je to v řádu minut (zavazadla nemusí čekat fronty na vyřízení formalit), ale čekal jsem snad i hodinu.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jde jen o tranzit (nikoli např. celní odbavení), bývá to
rychlé – v řádu desítek minut.
Ale už se taky stalo, že přiletěli známí z Mexika, v únoru (tam teplé
´léto´, tady únor) – a zavazadla jim přiletěla (některým) až za tři
dny – tak prázdnej šatník jsem v životě neměl (byl jsem pro ně na
letiště a prostě jsem je nemohl nechat jet domů v kraťáskách,
tričínkách a sandálkách…).
😁
0
před 3704 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Najhoršie je, ak sa vám to stane kdesi „mimo civilizácie, kde nemôžte len tak skočiť do obchodu“ a počas pobytu sa nezdržujete na jednom mieste. To potom nastáva akási kolegiálna spolupatričnosť „čo nevyhnutne nepotrebujem, požičiam postihnutému“.
Hehe, zažil jsem letiště, kde jsem z letadla vystupoval jako jediný cizinec. Zavazadla si lidi postupně odebírali, až jsem tam zůstal čekat jen já. Už jsem začal přemýšlet, který z těch uniformovaných lidí se samopaly bude mít nejlepší náladu, když najednou moje krosna přijela taky. A neotevřená. Nevím, co s ní dělali, jestli něco.
Pořádají se tam zájezdy. Dostaneš průvodce, který se stará o to kdy máš kde být, co vidět a co slyšet. Přesněji kde nemáš být, co nemáš vidět a co nemáš slyšet ;)