zett

Za jak dlouho zmizí chrapot?

Chytla jsem ho včera a ve středu potřebuju být zdravá aby jsem mohla zpívat na svém pěveckém vystoupení, myslíte že je šance že do té doby ten chrapot zmizí? Mám ho malej, slabej nic velkého

Zajímavá 0 před 14 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
quentos

Nelze obecně říci. Třeba taková Bonnie Tyler neposlechla lékaře, zpívala i přes zákaz (kvůli uzlíkům na hlasivkách), ochraptěla napořád, ale postavila na tom kariéru a dnes ji miluje celý svět…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Ametyst

Velmi pomáhají bonbóny Fishermans Friend. Nebo je potřeba kloktat roztok mořské soli. Nebo zjistit, jaké bylinné odvary by pomohly. Musí se dodržovat pravidelnost, je to přece léčebná kúra.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Může trvat několik dní až týden nebo více, aby chrapot zcela zmizel. Často je to záležitost na individuální bázi, jak rychle se vaše hlasivky zotaví. Pokud se jedná o menší chrapot, je možné, že by mohl do středy zmizet, ale to není garantováno.

Pokud chcete urychlit zotavení, je důležité hodně odpočívat a hydratovat se. Vyhněte se křiku nebo nadměrnému namáhání hlasivek a zkuste parní inhalaci. Pokud zjistíte, že váš chrapot zhoršuje nebo máte další příznaky, je dobré poradit se s lékařem.

0 Nominace Nahlásit

orwell

To já ho mám taky malej, slabej nic velkého, ale doufám, že mně nezmizí úplně. 🙂

0 Nominace Nahlásit

alik360

Měl by zmizet do pár dnů většinou to netrvá dlouho hlavně si šetřit hlasivky nejlíp zůstat zabalená v posteli ale pokud někam musíš tak stoprocentně šálu sebou a doporučit lišejníkový pastilky mají je snad všude vždycky my to pomohlo a taky nezapomínat dost pít

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek