Dobrý den. Za jak dlouhou dobu budu patřit do kategorie Bronzový? Vím, že musím nasbírat 1000 bodů. Za jak dlouhou dobu je nasbírám? děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5277 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Především to záleží na tom, jak budou Vaše odpovědi kvalitní. Ale také je podstatné, jak často odpovídat budete. Pokud budou Vaše odpovědi přesné, zajímavé a zejména užitečné, uživatelé z Odpovědí Vám za ně budou dávat palce nahoru. Tím získáte body. Já jsem zde například od konce prosince a prvních 1000bodů jsem nasbírala na začátku května. Teď je konec května a za tu dobu jsem nasbírala dalších 665 bodů. Takže je vidět, že jsem se v odpovídání zlepšila a mé odpovědi jsou podstatně kvalitnější. Vše záleží na Vašich odpovědích. Navíc každý den se Vám na Váš účet připočte 1 bod za to, že jste zde registrovaná. Ale nebojte, určitě se dočkáte a co nevidět budete Bronzová 🙂 Přeji mnoho štěstí. 🙂
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, Wareg, Veverka :-)
před 5277 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doba je různá, záleží jak často budete odpovídat na otázky a jak dlouho tu vydržíte a samozřejmě v poslední řadě, jaké kvalitní odpovědi budete pokládat 🙂 (případně dotazy)
4Kdo udělil odpovědi palec? panenka, annas, Wareg, Veverka :-)
před 5277 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |