dgfdgf

Za kolik kupujete rohlíky a chleba? Případně třeba housky. A ve velkým nebo malým obchodě?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kazatel před 1043 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Ametyst

Rohlík koupím za 3 Kč, na chléb jsem náročnější a nechci s kmínem. Kupuji maďarský chleba v Konzumu, nebo nějaký speciál bez kmínu. Někdy si upeču svůj chléb doma. Ráda zkouším nové recepty, a internet je jich plný.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Malvína

Nebudu lhát, na ceny nekoukám. Chléb mi peče maminka, housky si peču sama. Rohlíky kupuji občas – tentýž den k večeru už jsou gumové, často i ráno při koupi.

0 Nominace Nahlásit

df

Chleba kupuji v Lidlu, kmínový za 28 Kč. Nechám ho v tom stroji nakrájet na 14 mm krajíce. Doma to strčím do mrazáku a vytahuji to když jdu jist a mam to čerstvé. A někdy pár krajíců nechám v lince v sáčku 2 dny, když už nemam chuť na čerstvý.

0 Nominace Nahlásit

jáára

Nevím. Je mi jedno kolik to stojí, jestli 2 koruny nebo 5. Potřebuju to, tak to koupím. Housky musí být hodně solené a s kmínem.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Rohlíky za 2,50 Kč (bílé) a chléb za 18 Kč (obyčejný). Housky za 3,90 Kč (celozrnné). Máma je kupuje v hypermarketu, tedy ve velkém obchodě.

Upravil/a: Rokio

0 Nominace Nahlásit

Hlada

Chleba za 21 Kč ve slevě v Kauflandu, vždy několik bochníků, nakrájených, do mrazáku. Bílé pečivo nekonzumujeme.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
cappuccino

Kupuji vetsinou zitny nebo slunecnicovy a na cenu nehledim, spis na chut. Rohiky obcas, ale kdyz uz, tak jen ty dobre, hodne posypane sezamem nebo makem.

před 1023 dny Odpovědět Nahlásit
_Bůh_

Celozrnný žitný chléb 400g za 29 Kč. Jinak bílé pečivo nejím, to není zdravé.

před 1043 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek