Tak jsem vám dneska ráno šel do Billy a pán přede mnou měl menší nakup, nějaky rohlík, salám atd. a ještě chtěl cigara, platil stravenkama a pokladní to bez problemu zaúčtovala k tomu… Toto se opravdu dá dělat? Anebo měl známé na pokladně? :D :D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3211 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
někde to dodržují striktně, někde jim je to jedno. kdyby se v tom někdo hrabal, tak na účtence to bude vidět, kolik čeho a čím placeno. nakonec ať si za to koupí kdo chce co chce. je to benefit a navíc já osobně si ze stravenky skoro polovinu zaplatím sám. kupuji na to co mi prodají. cigarety ne, jsem jejich těžkým odpůrcem.
0 Nominace Nahlásit |
přes známost u kasy to jde, jinak chlast vč. piva a cigára odmítají platit stravenkama, myslím že je to blokováno příslušným pokladním software…asi jak kde
0
před 3211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To jde v poho,,proč tě to pohoršuje,,jsi v česku,,i u nás v obchodě to jde a nemám tu nikoho známého,,u pokladny,,kšeft je kšeft,
0
před 3211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jseš si jist, že platil POUZE stravenkama? Já mám pocit, žeprávě větší řetězce mají tyto podmínky už zapracované do pokladen… Pokud zákazník platí stravenkama, pak pokladna stravenky načte a kontroluje na jakou část nákupu je může použít… A pokud se nepletu tak jsem i viděl jak zákazník přestože platil nákup stravenkama tak igelitku si musel dokoupit za drobný a do hodnoty stravenek dokupoval nějaké žvejkačky…