Zajimalo by mě, jaké se užívají vitaminy v době těhotenství,vím že
by v nich měla byt kysel.listova,jaké se prodávají a jaké vcem jsou lepsí
nez jine ostatni?
po jake dobe-?,je mozne aby zena otehotnela drive nebo pozdeji,kdyz ma
jineho-noveho partnera,když s prvním partnerem otehotnela az
po15mesicich?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5304 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kyselina listová by se měla užívat především před otěhotněním a
v prvím měsíci těhotenství, později už nemá smysl.
Dále je dobrý preparát železa.
Ale vždy platí všeho s mírou. Dá se to vše doplnit upravou stravy.
Na preparáty se zeptejte v lékarně.
Jinak Vám absolutně nedoporučuji vitamíny pro maminky takové ty
z reklam – miminko pak strašně moc vyroste a to není dobré.
A ano, je možné že otěhotníte dříve s jiným partnerem, stejně tak, že otěhotníte i déle.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem v době těhotenství užívala Maternu jsou to vitamíny pro těhotné a kojící ženy vřele doporučuji.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Správně,jediné smysluplné je užívání kyseliny listové v lékárně Acidum folicum.Jinak dnes máme tak bohatou a pestrou stravu,že užívání vitamínů vede k porodům velkých dětí.Nemusí to být vpravidlem,ale…Na druhpou část otázky odpovědět neumím.
0
před 5303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
2.Určitě jste ve svém okolí slyšela o páru, který spolu děti mít nemůže i když jsou oba zdraví.Když si po rozchodu najdou partnery jiné,děti mají.Proto si myslím,že doba,za jak dlouho můžete s novým partnerem otěhotnět se přesně určit nedá.Pokud se nejedná o umělé oplodnění.1.K vitamínům v těhotenství :
Zdroj: http://www.naseinfo.cz/clanky/tehotenstvi-a-deti/jake-vitaminy-v-tehotenstvi
0
před 5302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také můžu doporučit tyto vitamíny pro těhotné. Brala jsem je u obou těhotenství a vše bylo úplně bez problémů. Kdybych otěhotněla, brala bych vitamíny znovu.
Femibion to je tento : http://www.femibion.cz/ Je to ono? dost často o něm tady někde čtu, že se dost doporučuje, tak se ptám, taky nevím, jaké vitamíny koupit nebo jestli jen listovku.
Ano to je ono, rozhodně to je lepší řešení,než jen ta listovka ;) Přečti si to tam, mají to tam vysvětlené na těch webových stránkách.
Přesně, za mě taky lepší než jen listovka, nově Femibion obsahuje i déčko, což je super hlavně pro miminko.
Tak jsem chtěla napsat, že Femibion jsem tehdá v těhotenství brala a těhotenství proběhlo vpořádku, mám krásného kloučka :) Nyní ještě beru Femibion2, protože kojím. A jsem spokojená.
Jee ahoj DomcoJe. Tak supr, to jsem moc ráda! Vidiš to 🙂 tak užívej dědátka :) rychle to uteče a bude velké :(
Já mohu doporučit užívání vitamínu od elastiQ, je to prověřená značka pro těhotné. Já užívala kyselinu listovou a všechno o.k.
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |