A proč prát? Lidská ruka se toho nedotkla a materiál musí splňoval hygienická kriteria! Jedině, pokud chceš, aby to vonělo.
0 Nominace Nahlásit |
Ať je zakoupeno v jakémkoliv obchodě,doporučuje se ho vždy před pooužitím vyprat.Výrobci látky ošetřují chemickými prostředky,které zabraňují,při delším skladování,vzniku různých organismů a napadání hmyzem.
0 Nominace Nahlásit |
Já všechno nové vždy nejdříve vyperu i oblečení..Nevím jak vy, ale mě se daleko lépe spí v povlečení voňavém po aviváži než chemií:)))
0 Nominace Nahlásit |
Prát,protože to povlečení změkne nové látky jsou škrobené aby se snima lepši pracovalo při výrobě.
0 Nominace Nahlásit |
Vyprat, ale výpustnou hadici z pračky dát do nějaké nádoby. Co kdyby se povlečení při praní rozpustilo, tak nebude co reklamovat.
0
před 4914 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já teda nevím, ale já veškerý bytový textil a vlastně nejen bytový, ale všechen textil před prvním použitím vždy peru. A kor u bytového textilu, ten se praním zjemní.
No, jasný… já bytový textil i žehlím :) Pak mám jistotu, že třeba ručníky jsou dokonale čistý.
Ať už koupíš povlečení u Matějovskýho (http://www.matejovsky-povleceni.cz/), Stanexu (https://www.stanex.cz/) nebo právě v Ikee, vždy bych ho vyprala! Při výrobě se používají různé přípravky pro lepší práci s materiálem a pro někoho citlivějšího by to mohl být problém. Navíc po vyprání je povlečení měkčí a pohodlnější… Nejde tedy ani tak o výrobce, jako spíš o nějakou hygienu…
Každopádně vyprat…
Za prvé těprve po prvním vyprání se látka zatáhne a pěkně začne sát
pot a o hygieně ani nemluvím. Pokuď chcete další informace o údržbě
povlečení a jak se k němu chovat aby dlouho vydrželo tak na
vaseloznipradlo.cz , naleznete vše co potřebujete. Tedy kromě krásného a
levného povlečení 🙂
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |